Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A megszokott maszturbálás közrejátszik abban, hogy nem tudok elélvezni a párom által?
Sziasztok!
Szűz lányként pár hónapja vagyok kapcsolatban a barátommal (megjegyzem, hogy Ő az első az életemben). Előtte, már nagyon régóta (tehát sok-sok éve) önkielégítést végeztem. Csakis a csiklómat ingereltem és úgy jutottam el az orgazmusig minden egyes alkalommal. Gondolom ez idő alatt megszokta a testem a maszturbálás ezen formáját, mert amióta a párom próbál izgatni, kielégíteni (kézzel, illetve orálisan is) nem sikerül eljutnom az orgazmusig. Igaz, hogy jó érzés, és jól is esik, de mégsem történik semmi sem, pedig van mikor egész hosszan és sokáig foglalkozik velem.
Mindez amiatt lehetséges, hogy ezidáig csak maszturbáltam? Ha amiatt van, akkor hogyan tudnám leszoktatni magam az önkielégítésről? Már egy ideje próbálkozom ugyanis vele, de van mikor rám tör a vágy és nehéz megállni, hogy ne.
Vagy esetleg mert szűz vagyok és új minden?
Szeretném leszögezni, hogy komoly, normális válaszokat szeretnék kapni, a kérdéssel kapcsolatosan. Köszönöm szépen előre is!
21/L
http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualitas..
Itt már leírtam.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Miquel, nálam egyenlőre még hüvelyi orgazmusról szó sincs. Annak is nagyon fogok örülni ha a csiklói sikerül.
Igazából már többször is orgazmus közeli állapotban voltam, hogy "éreztem", csak utána pont rossz pillanatban csinálta máshogy vagy vette el a kezét a barátom. Megbeszéltük, hogy legközelebb mondom neki, ha úgy van.
Eddig ennyi változás történt.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!