Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hány nap után lehet számítani...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány nap után lehet számítani éjszakai magömlésre?

Figyelt kérdés
Kb 9 napja nem masztiztam,de már nagyon kivagyok.Ma is felállt már sokszor,reggel húztam rajta egy párat és már fojt az előváladék.Le akarom tesztelni,hogy meddig bírom nélküle,és mikor lesz éjszakai.

2016. máj. 22. 13:10
 1/7 anonim ***** válasza:
Korod?
2016. máj. 22. 13:48
 2/7 anonim ***** válasza:
Teljesen kiszámíthatatlan. Én az este ropogtattam egy zacskó napraforgómagot, de egy rossz mozdulat következtében az egész kiömlött..
2016. máj. 22. 14:14
 3/7 anonim ***** válasza:
Szotyola mester :D
2016. máj. 22. 14:16
 4/7 anonim ***** válasza:
Ez valóban kiszámíthatatlan.Egyszer volt olyan, hogy több hétre leálltam a dologgal, és mégsem történt semmi, de olyan is előfordult, hogy önkielégítést követő éjszakán meg volt.
2016. máj. 22. 21:25
 5/7 anonim ***** válasza:
attól is függ h álmodsz-e szexuális tartalmút.
2016. máj. 23. 09:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Én egyszer akartam 21 nélkülözni szintén tesztből mivel nem vagyok nimfomán gondoltam ha az aki naponta 2 szer veri kibírja 1 hónapig én miért ne.16.nap reggel arra keltem h élvezek és utánna még kivertem 3 szor. Akkor egyszer volt 4 egymás után azóta se :)
2016. máj. 23. 19:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem annyira nem éri meg, mert pl. reggel suli/munka előtt kellemetlen lehet, mikor sietned kell :DD
2016. máj. 23. 20:27

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!