Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van rajtam kívül olyan lány, akinek megvan a maga kis maszti világa, és az évek alatt kialakult pár " privát technika, ,!? Ha igen, Mik? :D
Elsősorban lányok,akik aktívan magukhoz nyúlnak, akár Párkapcsolat mellett is ( de érettebb, normális pasi is hozzá szólhat )..
Nem vagyok nimfomán' :D de a párom mellett nagyon megszerettem a minőségi, változatos szexet... !! és ha nincs ott, a masztit sem tudom annyiban lerendezni, hogy ( simike, dörzsike, bedugok valamit és kész ) persze vannak játékaim ( egy sima natúr mp..és egy vibráló, ill. egy csikló pillangó.. ) de néha másra is vágyom.. ( kb mint amikor szexnél a többedik póz után érzi az ember, hogy oké jól esett, jöhet az orgazmus.. Nah szóval, szoktam a mai napig párnázni néha, vagy csap / zuhanyrózsás izgatás ( vízzel:D ) vagy jégkockák és úgy be a játék.. Egyszer olyan 16 éves korom körül egy barátnőm mesélte, hogy ő a teáskanál nyelével szokta izgatni magát belül, a fejével pedig a csiklóját.. és a vízben a fogkefe nyelével.. ( mivel akkor szüzek voltunk előnyösebb volt, mint egyből a nagyobb mp.. ) :D a mai napig használom őket.... A kanalatt fertőtlenítve..a fogkefét pedig sűrűn cserélem, csak erre a célra van mindig egy.. :D
Más lánynak is vannak ilyen kis trükkök vagy ez már a fétis kategória.. !? o.O :D
En jobb szeretem a változatosságot. Amiket leírtál azok közül szoktam többet alkalmazni, de mindig ami eszembe jut azt csinálom. Kivéve a vibrit mivel szűz vagyok
(Privatokat nem kerek köszönöm)
van hogy a lepedőmet jól összegyűröm a sarokban és arra dörgölőzök, de olyan is volt hogy egy párnán, vagy egy plüssállatom lábát lovaglom... :D
amúgy ha egyik se, akkor általában csak szétteszem a lábaimat nagy terpeszbe, és simogatom a csiklóm. vagy hasra fordulok, és úgy ujjazom magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!