Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gond ha en az ágyban csak 20 percig birom?
Én akár 12 óráig is bírom az ágyban.. az a trükkje, hogy ne aludj 2 napig. :D
Tuti gyártanak vmi speckó gumit a célra. Amúgy meg 20 perc után kis pihi és 2. kör. Hol itt a probléma?
Félre értés ne essék: tisztelet és hála a bátran küzdő DAK-nak meg az eddigi barátnőimnek mert 1x sem problémázott senki még csak hasonlón sem de: Emberek nektek komolyan ennyire gyakori lenne az, hogy a barátnőtök PANASZKODIK azért mert bénáztok vagy mint pl a kérdésben 20 perc után elsültök ?:D
Szerintem nem nálam van a bölcsek köve meg a csodatévő bőrbot.. szóval kétlem, hogy mindig azonos minőséget nyújtottam volna főleg első bnőmnek pfü bazz mit össze lámultam az elején. És mégsem volt ebből még para. Az instrukciók adása az más kérdés de lebszva még életemben nem voltam ilyesmi miatt..
Konklúzió: Vagy nekem voltak extrémen rendes nőim vagy ti parázzátok túl a dolgot..
mit birsz husz percig az ágybban? azt hugy ne pisild össze magad?
verd ki előtte 2x 3x és a többi már nem lesz ojan gyors vagy igyál 3-4 fél whyskit ugy kicsit zsibbadtan tovább birod
sok sikert
Én már az előjáték során eldurranok.
Aztán az első menet 10 perces.
A második menet már fél órás.
És ha csinos a csaj, még utána is fel tudja állítani. Na akkor már egész éjszaka lovagolhat rajta :-)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!