Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi akkor az "ideális"?
A legtöbb embernek szerintem az számít, hogy (komoly) kapcsolatban voltak-e a szexuális élményeid, vagy nem. Ergo lehet, hogy húsz évesen már több fiúval is voltál, de mindegyikkel kapcsolatban, max. egy futó kalandban, stb. Ez a többséget szerintem nem fogja zavarni. Ellenben ha például 19 évesen kezdet a szexuális életedet, és azóta 5-6-több pasival voltál, mindegyikkel csak egy éjszakára, vagy szexkapcsolatban, akkor az jó eséllyel taszítja ugyanezeket az embereket.
Mindenesetre nincs objektíve sok; ez nagyon egyéni dolog. Én nem jönnék össze többet olyannal, akinek sok egy éjszakása volt, de ízlések és pofonok...
Nincs ideális. És az téged miért érdekel ha valaki ribinek tart mert x számú pasival voltál? Persze vannak extrém esetek, de engem pl csak akkor érdekel hogy egy pasinak hány nő volt meg, ha velem kezd kapcsolatot. (emiatt tudnom kell mennyi és milyen nővel volt, felelősségteljes volt e, védekezett-e, mert ha pl prostizott, vagy nagyon sok nője volt, akár el is kaphatott valami betegséget)
Nekem 20 évesen pl 2 pasi volt, 24 évesen 7-nél ragadtam le. Azóta nem volt több. Most vagyok 30 éves. Nem gondolom soknak, de mégse ment végig rajtam a fél város.
Csak egyéni ideális van, mert más-más vérmérsékletűek lányok, sőt ők igazán azok. A fiúk húszon évesen azért sokkal kiszámíthatóbbak ezen a téren.
És ezt értsd, heterokra, biszexekre és melegekre egyaránt!
Egy a lényeg, a szex ne pótszer legyen!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!