Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért ítélkeznek a Férfiak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ítélkeznek a Férfiak, ha a Női masztiról van szó.!? :D

Figyelt kérdés
Arra gondolok, mikor meghallanak valamit vagy olvasnak a neten... Folyamatosan szét oltják őket. Bántó/ Degradáló dolgokat szólnak hozzá !!? (( Oké!! Van pár agyrém.. :S :D nade pasiba is !! ) Ők pegig néha" beteg ,, gondolatokat, képeket látnak a szexualitásban... és nyilván a nőnek ezt el kell nézni.. !?? :D ( alap, mert fka van.. ) miért kell ez a " dugj fel egy traktort ,, stb duma.. Segíteni is lehetne épp... !! ;) :D a barátnőtökkel is így beszéltek, ha elmeséli, hogy masztizott.. !? o.O

#önkielégítés #puncimacera #orgamusegyedül
2016. máj. 21. 23:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszitek el, de itt gyk-n kaptam már olyan privátot maszturbálási technikákkal kapcsolatban, hogy a nőknek ha maszturbálni van kedvük, inkább le kéne feküdniük egy random kielégületlen pasival, mert akkor a pasik nem gőzölnének be a szexuális feszültségtől, és nem erőszakolnának meg nőket.

Szóval ja, van abban valami, amit kérdező ír...

2016. máj. 22. 01:01
 12/16 A kérdező kommentje:
Thx. ;)
2016. máj. 22. 01:11
 13/16 Umaku ***** válasza:
9- es. Nm azert de lassan tobb meleg prostitualt van mint no. Hh ki a betegebb? Noben es ferfiben is van "kur.. a. Ok meg azon a helyen dugnak fel *nm akarom tudni mit* ahol a nagy dolgokat vegzik. Ez nem beteg? Hat persze h nem :)
2016. máj. 22. 01:24
 14/16 anonim ***** válasza:
Szerintem még nagyon fiatal lehetsz, ha nem jöttél még rá arra, hogy az ilyen szöveget csak az éretlen tizenéves tinik írkálják, mert azt hiszik k..rva viccesek, miközben fingjuk nincs semmiről, és még alapvető tisztelet se szorult beléjük, mert nem vágták még őket jól nyakon. Teljesen felesleges ezen fennakadni, mert úgyse fogod tudni megmagyarázni nekik vagy megváltoztatni őket. El kell fogadni hogy vannak ilyen marhák is, akiknek a szavát figyelmen kívül kell hagyni. Ennyi.
2016. máj. 22. 03:49
 15/16 A kérdező kommentje:

Egyszerűen csak nem értettem, miért ilyenek... Ha egyszer ők is odáig vannak érte :D

De most, hogy kaptam jó pár visszajelzést, ami Igencsak Pozitív !!! :D

Megértettem... hogy valószínű, csak ( gyerekeszűek, gyerekek, agyonfrusztrálrak, vagy irigyek ) irogatnak ilyet !! :D köszii mindenkinek !!!! :D

2016. máj. 22. 09:41
 16/16 Sunshinedoll ***** válasza:

Ugyanazért, amiért a férfiak privátban könyörögnek egy meztelen fotóért, de ha kirakod az instagramra a bikinis fotódat, elkönyvelnek k-rvának :D

A női szexualitás és test csak addig értékelendő számukra, amíg az ő szórakoztatásukra létezik, ha önálló, egyéni, szuverén döntés eredménye, akkor már gáz.

2016. máj. 22. 14:53
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!