Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítélkeznek a Férfiak, ha a Női masztiról van szó.!? :D
Nem hiszitek el, de itt gyk-n kaptam már olyan privátot maszturbálási technikákkal kapcsolatban, hogy a nőknek ha maszturbálni van kedvük, inkább le kéne feküdniük egy random kielégületlen pasival, mert akkor a pasik nem gőzölnének be a szexuális feszültségtől, és nem erőszakolnának meg nőket.
Szóval ja, van abban valami, amit kérdező ír...
Egyszerűen csak nem értettem, miért ilyenek... Ha egyszer ők is odáig vannak érte :D
De most, hogy kaptam jó pár visszajelzést, ami Igencsak Pozitív !!! :D
Megértettem... hogy valószínű, csak ( gyerekeszűek, gyerekek, agyonfrusztrálrak, vagy irigyek ) irogatnak ilyet !! :D köszii mindenkinek !!!! :D
Ugyanazért, amiért a férfiak privátban könyörögnek egy meztelen fotóért, de ha kirakod az instagramra a bikinis fotódat, elkönyvelnek k-rvának :D
A női szexualitás és test csak addig értékelendő számukra, amíg az ő szórakoztatásukra létezik, ha önálló, egyéni, szuverén döntés eredménye, akkor már gáz.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!