Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor nem szeret eléggé?
Figyelt kérdés
A barátommal 1 éve járunk, és megkérdeztem kíváncsiságból, ha majdnem 1 évre küldöldre mennék tanulni megvárna e, és azt mondta tuti nem hogy ő szakitana mert nem bírná annyi ideig szex nélkül. De én meg megvárnám úgy érzem. Most akkor nem szeret eléggé?
(de nem lesz ilyen helyzet hogy kimennék)
20L barátom 20F
2016. máj. 21. 20:17
1/8 anonim válasza:
Nem bírná addig sze nélkül. Csak dugni szeret tégex ezek szerint.
2/8 anonim válasza:
Vicces a fiú :D
Én dobnám a helyedben
3/8 anonim válasza:
Nem arról van szó, hogy nem szeret téged, csak a farkát jobban szereti. Ne vedd magadra, minden lánnyal ilyen lenne...
Vaaaaaaagy esetleg poénból is mondhatta, iróniaképpen.
4/8 A kérdező kommentje:
szerintem a szája nagy és el sem tudja képzelni a helyzetet..de ha a szituban lenne más lenne a dolog
2016. máj. 21. 20:24
5/8 anonim válasza:
Szerintem nem szeret eléggé. Ha tényleg szeretne, akkor ez nem lenne akadály. Főleg nem ilyen indokkal, h szex nélkül nem bírja. Mert akkor legalább azt mondta volna, h nélküled nem bírja annyi ideig....
6/8 anonim válasza:
Nem téged szeret, hanem azt, ami a lábaid közt van.
8/8 anonim válasza:
Hát ha kapcsolatban lennék én is lehet azt mondanám, de így, hogy szingli vagyok már 3 éve és azóta se voltam senkivel, sztem kilehet bírni..
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!