Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy amikor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy amikor ismerkedem valakivel az elején minden happy, de egy idő után megunom?

Figyelt kérdés

Kicsit nem tudom furcsán hangzik tudom, de egy ideje már egyszerűen nem megy az ismerkedés, kapcsolat kialakítás. Ha ismerkedek valakivel találkozunk párszor, tök jól érzem magam vele, de egy idő után egyszerűen meg unom és nem érdekes többé, nincs is kedvem vele lenni, találkozni. Ha találkozok is, kényszerből. Pedig az elején tök jól indult, tényleg érdekes személyiségnek tartottam, de mintha így elmúlna a varázs. Kb. 4-5 hónapig találkozgattunk, aztán átment valami másba, tehát elkezdett érezni valamit a másik fél és gondoltam miért ne lehetne több, ha szeretek vele lenni, majd csak nálam is kialakulnak az érzelmek, de nem így történt. Lassan 1 hónapja, hogy "együtt vagyunk" de nem érzem igazinak. Mármint most jött el az a pillanat, hogy egyszerűen jobb nélküle, mint vele. Fogalmam sincs mi történik. A legrosszabb az, hogy tudom hogy totál belém esett és tudom, hogy az lenne a helyes, ha ezeket elmondanám neki, de nem akarom hogy sérüljön. Nem az első eset egyébként. Nem volt sok kapcsolatom, de szinte mindegyiknél így jártam. Belém szeretett, az elején nálam is volt valami, de így hirtelen csak bumm, elmúlt. Már mindenre gondoltam, arra is hogy mi van, ha nem a férfiakhoz vonzódom, de kipróbáltam, randiztam egy lánnyal, de nem működött, nem vonzódtam hozzá. Voltak az életemben olyan emberek, akikbe viszont én "estem bele", de mind annyira esélytelen volt. Velük el tudtam volna képzelni. Mi lehet a gond? Köszönöm!

23L

2016. máj. 21. 19:32
 1/8 anonim ***** válasza:
Hercegnő,ugye, annak érzed magad?
2016. máj. 21. 19:34
 2/8 A kérdező kommentje:
Hogy a viharba ne.. a jégvarázsból a szőke csajnak érzem magam..
2016. máj. 21. 19:37
 3/8 anonim ***** válasza:
örülj neki, nekem meg még csak minimális szinten se jön össze soha semmi. F.
2016. máj. 21. 19:38
 4/8 anonim ***** válasza:

Sajnos velem is ez van...nem tudom miért.

Aki nekem kellene annak en nem kellek, akinek en kellek az meg nekem nem kell. :/

2016. máj. 21. 19:39
 5/8 anonim ***** válasza:
Szüneteltesd akkor az ismerkedést, visszatér majd a kedved, ha meg nem, veszel egy kiscicát :)
2016. máj. 21. 19:48
 6/8 anonim ***** válasza:

Velem is ez van...

Ne tudd meg, hány embert sértettem meg ezért :/

2016. máj. 21. 20:41
 7/8 anonim ***** válasza:
Lehet borderlineos vsgy!
2016. máj. 21. 21:07
 8/8 A kérdező kommentje:

7, megfordult a fejemben! Utánanéztem egyébként és vannak tünetek amik jelen vannak, de komolyan.

Próbáltam már a szüneteltetést is, de úgysem jó. És igen a legrosszabb az, hogy nem akarok megsérteni embereket, de annyira nem tehetek róla. Próbálom "kezelni" ezt vagy próbálok változni, de nem megy.

2016. máj. 21. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!