Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Zavarjon, vagy fogadjam el,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarjon, vagy fogadjam el, hogy ez van?

Figyelt kérdés

Engem mindig a kövér és/vagy nem túl szép lányok találnak meg, az ilyen szépek elkerülnek. Zavar, hogy szép lányok, kik még bejönnének és jó csajoknak számítanának, nem számolnak velem.

Én se vagyok szépfiú, de attól férfi szemem van.

Fogadjam el, hogy nem szép fiúhoz nem annyira szép lány tartozik, bármennyire örülnék egy szép lánynak?

2016. máj. 21. 11:42
 1/8 anonim ***** válasza:

Szoktál kezdeményezni náluk?Mert maguktól nem fognak odamenni...

Amúgy általánosságban igaz,hogy ha átlagos vagy átlag alatti a külsőd,akkor ne akarj átlag feletti párt.

2016. máj. 21. 11:56
 2/8 anonim ***** válasza:
A szex mennyire hiányzik? Régen én is azt hittem csak tökéletes partner lehet a társam. Ma már tudom a kicsit "mackós" hapsikat szeretem az ágyban.
2016. máj. 21. 11:58
 3/8 A kérdező kommentje:

1#

Szoktam beszélgetni velük, de látszik, hogy nem úgy "tekintetnek rám".

2#

Beletaláltál a kérdéssel, hiányzik...nagyon.

2016. máj. 21. 12:07
 4/8 anonim ***** válasza:
Ne erd be senkivel. Majd megtalalod te is a nekedvalot. Lehet nem ledz toppmodell de megis tuzbe hoz majd.
2016. máj. 21. 12:09
 5/8 anonim ***** válasza:
Teszel is a jó pasi külsőért(sportolsz,igényes vagy stb)vagy csak elvárásaid vannak a másik nemmel szemben?Mert az úgy nem működik:D
2016. máj. 21. 12:13
 6/8 anonim ***** válasza:
Szépség relatív.
2016. máj. 21. 12:34
 7/8 A kérdező kommentje:
Az lehet, de azt látni lehet, kit tart sok ember szépnek, azért sokan felismerik ki szép.
2016. máj. 21. 14:01
 8/8 anonim ***** válasza:
Mondok én neked valamit, kérdező. Nem kell beletörődnöd semmibe. Tanulj meg bánni a nőkkel, és a legszebbek is a lábad előtt hevernek, ha úgy akarod. Mindazonáltal gondolkodj el azon, hogy vajon megéri-e. A szép nők gyakran ferde, elcsempült értékrenddel élnek, és nagyon tönkre tudják tenni a pasi lelkivilágát. Sok szép nőm volt, tudom,miről beszélek. Hidd el, társnak nem a legszebb lányok között kell keresgélni, hanem olyat kell találni, aki a legszebbé teszi az életedet.
2016. máj. 22. 15:26

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!