Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van esély arra, hogy egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esély arra, hogy egy olyan srácot találok akinek nem csak a szex kell?

Figyelt kérdés
Egy hosszútávú barátságot akarok nem csak ilyen barátság extrákkal dolgot. Reménytelen? 18/f
2016. máj. 21. 10:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Barátságot?Nem tudom,mennyire hiszel a fiú-lány barátságban,én tapasztalataim alapján semennyire(haverság van,de barátság nem igazán).
2016. máj. 21. 11:06
 2/5 anonim válasza:

Miért lenne reménytelen?

Azért mert 18 éves korodig még nem sikerült?

Hadd kérdezzek vissza:

- Miből gondolod hogy kicsi az esély erre?

- Milyen példákat látsz magad körül, az ismerőseid és rokonaid körében? Tudsz rá példát mondani, hogy lehetséges amit szeretnél?

2016. máj. 21. 11:08
 3/5 anonim válasza:
Második voltam, én 28 éves férfi vagyok és igazából szeretnélek megérteni, hogy mik a tapasztalataid, esetleg sikereid, kudarcaid ezen a téren.
2016. máj. 21. 11:09
 4/5 Orfeus ***** válasza:

Hát ha jól látom 18 éves vagy és fiú, és fiút keresel.

Akkor meleg vagy, ahoz nem értek, de biztos nehéz dolgod lesz.

2016. máj. 21. 11:29
 5/5 anonim ***** válasza:
A buuuzikat miért nem veszik külön témába????
2016. máj. 21. 11:38

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!