Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy legyen olyan érzésem mintha kinyalna valaki?
Figyelt kérdés
Lány vagyok.Nem kérek olyan válaszokat,hogy majd én kinyallak meg,hogyha szép vagy akkor megmutatom milyen érzés stb.
Még nem voltam fiúval. De még nem is akarok.Értelmes valaszokat pls
2016. máj. 21. 08:41
1/13 anonim válasza:
Pedig van amit nem lehet szimulálni. Ez pont olyan. Majd ha odakerülsz, kéred és megteszi akinek mondod. De cserébe neked is valami ilyesmit kell nyújtanod akkor viszonzásképp. Ez így megy a felnőtteknél. Ha még nem akarod az dícséretes.
2/13 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy nem nagyon lehet pótolni,de azt hittem,hogy lesz valami hasonló érzésem.17 évesen nem szeretném még senkivel sem szexualis kapcsolatot létesíteni.
2016. máj. 21. 09:02
3/13 anonim válasza:
Ne tudod elképzelni amíg nem érezted,én maszti közben sem tudom azt az érzést átadni magamnak,pedig én már megtapasztaltam azt hogy milyen.:)
Vibrit csikóizgatókat már feltalálták a férfi pótnyelvet még nem.:)Sajna.
4/13 anonim válasza:
Jól fel izgatod magad, esetleg benyalazod jól az ujjad egyik kezessel a nagy szemeren ajfaidat frl húzod így a csiklod kissé ki dudorodik, majd a nedves kezeddel egy ujjal egy Joó nedves ujjal elkezded lágyan simogatni :)
5/13 anonim válasza:
Olyan hülyeség ez, mint az alkoholmentes sör.
6/13 anonim válasza:
Füstölt szalonna, ha kutya, tejföl, ha macska van otthon.
Esetleg sqweel.
8/13 A kérdező kommentje:
Csikló izgatásra valami tipp?
2016. máj. 21. 09:21
9/13 anonim válasza:
Arra csak a kezeidet használd,jól benyálazod az egyik ujjadat és az egész ujjfelülettel körkörösen,amikor még nem duzzadt meg néha megnyomhatod.Esetleg le-fel is jó,de legyen jó nedves a kezed.mert egyébként fájdalmas is lehet.
20/L
10/13 anonim válasza:
Nedves ruhához,párnához,dörgölöd a puncid finoman vagy durvábban is csinálhatod,ahogy épp tetszik.Vagy zuhanyrózsával puncidra engeded a vizet.Nagyon fura érzés amúgy,nekem olyan érzésem volt mintha nyaltak volna,bár nekem nem jött be az érzés,lehet neked tetszene,próbáld ki.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!