Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Veletek fordult már elő, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek fordult már elő, hogy a szomszéd fülkében "döngettek"nyilvános helyen?

Figyelt kérdés

Én elég nehezen megyek el wcre idegen helyen,és volt olyan eset,mikor sokáig bent voltam,egyszer csak azt hallom,hogy bejön valaki vagy valakik,2 perccel később pedig elkezdett mozogni a mellettem lévő fülke,és a fal tetején 2 kezet láttam,ami a választó falat markolta.

Eléggé zavarba jöttem,nem tudtam,hogy most tudják-e,hogy én ott vagyok,vagy kimenjek-és várjam meg még végeznek...

2016. máj. 20. 21:31
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Én mondtam volna hogy: Hajrá ;)
2016. máj. 20. 21:40
 2/17 anonim ***** válasza:
60%
Egyszer a haverjaim rávettek, hogy menjek el velük egy DJ Jacob Gipps "koncertre", nekem nem tetszett. De a lényeg, hogy ki akartam menni a mosdóba, és arra lettem figyelmes, hogy a fülkében valakik nagyon jól érzik magukat. De ez még semmi! A fülke mellett lévő piszoár előtt egy ürge hallgatózott, miközben partner híján maga rendezte el a dolgát. Szerencsére háttal állt nekem, de még így is hallottam, mit csinál. Ez volt az a pont, ahol kifordultam a mosdóból, kértem még egy gyömbért, felültem a motorra, és hazamentem a fenébe.
2016. máj. 20. 21:44
 3/17 anonim ***** válasza:
ÉN megpróbáltam volna képeket csinálni és/vagy kukkolni az tuti... Amúgy valószínűleg tudták. Azért az esetek nagy többségében az ember meggyőződik róla hogy van e valaki a nyilvános helyen ahol szexelni akar és ha van csak akkor kezdi el ha gerjed a szitura :D
2016. máj. 20. 21:46
 4/17 A kérdező kommentje:

Hát én levegőt is alig mertem venni,féltem,hogy azt hiszik senki nincs bent.

Na,meg milyen égő,hogy már nem az elején jelzem,hogy "hé,itt vagyok",hanem a menet közepén.Mikor eltelt egy kis idő már azon agyaltam,hogy na vajon ez meddig tart?

Meg féltem,ha kimegyek a fülkéből,akkor fognak ők is,és bele nézni a szemükbe,hát...elég ciki...

Na,meg az a válaszfal sem volt. Valami stabil,kicsit féltem,hogy rámszakadnak...

2016. máj. 20. 21:47
 5/17 anonim ***** válasza:
Homók voltak vagy vegyes páros?
2016. máj. 20. 21:48
 6/17 A kérdező kommentje:
A válaszfal sm volt valami stabil(elírás).
2016. máj. 20. 21:49
 7/17 A kérdező kommentje:

Hát azt nem tudok,nekem is megfordult a fejemben,hogy milyen nő megy már be egy férfi wcbe d-ugni?Ha a nő wcbe menne be egy férfi,hát az még érthetőbb..

A fal elég magas volt,nem figyeltem annyira az ujjait,először megijedtem,mert azt hittem valaki átakar kukkolni,de aztán heves mozgást érzékeltem.

Amúgy egy egyetemi mosdóban volt,és éppen újítottak,ítettek valamit,szóval lehet,hogy valami "jómunkásember" volt az illető.

2016. máj. 20. 21:53
 8/17 anonim ***** válasza:

Velem is előfordult már ilyesmi.

Egy srác elkezdett rejszolni a mellettem lévő fülkében és csak kopogni tudtam, hogy helló, ne mellettem, vagy legalább csendesebben.

De ha mégegyszer előfordul velem ilyesmi, akkor tuti kiakasztom az ürgét valamivel.

Felmondom a leghamarabb eszembe jutott feladatot, majd meg is oldom.

Pl. Linda megvette a legújabb Harry Potter könyvét. Hány oldalt olvasott el a harmadik nap, ha a 459 oldalas regényt pontosan 9 nap alatt fejezte be, és minden nap 7 oldallal olvasott el többet mint előző nap. Linda feledékenysége miatt másfél oldalt felejtett el naponta. Kérem, oldja meg a feladatot.

Garantált siker, próbáld csak kiverni mikroszkópikusra ernyedt pénisszel ember, sok szerencsét.

23/F

Ha lett volna megfelelő karakter választékom, kedvenc termodinamikai főtételeimet fogom leírni.

2016. máj. 20. 22:50
 9/17 Daidalosz ***** válasza:
Fulkeben nem de satorban rengetegszer.
2016. máj. 21. 06:28
 10/17 anonim ***** válasza:
21%

Egy haverommal a plázában voltunk és elmentem WC-re, ő megvárt kint. Bent pisilek egy fülkében és hallom a klasszikus dugó hangokat. Mikor kimegyek összemosolygok egy másik sráccal a csapoknál, aztán kimegyek és mondom a havernak is. Ő is bement meghallgatni :D

Utána rohan ki egy perccel később már nem mosolyogva és kicsit hányingeres fejjel. Elmondta hogy két bu-.zi dugott a WC-ben, nem pedig egy fiú-lány páros. Utána tényleg kijött két kamasz srác nagyon béna felnyírt hajjal, mosolyogva. Egyből rohantunk a legközelebbi biztonsági őrhöz és szóltunk neki, az meg elvitte magával őket. Aztán nem tudjuk mi lett. Talán a WC-ben van biztonsági kamera ami legalább azt felvette hogy ketten mentek be egy fülkébe

2016. máj. 21. 09:08
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!