Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok titeket izgatna az, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok titeket izgatna az, ha egy fiúval akivel először találkoznátok vele töltenétek az egész napot (programok) és buliznátok is majd lenne ami lenne este?

Figyelt kérdés

2016. máj. 20. 17:54
 1/7 Pszt! ***** válasza:
79%

Nem.

Biztos, hogy nem lenne még a 10. találkozásnál se semmi.

Nem vagyok az egy éjszakások híve.

25/N

2016. máj. 20. 18:14
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem teljesen értem a kérdést.

Ez egy egynapos egyéjszakás kaland?

Igazából attól függ, hogy mennyire tetszik a pasi élőben és mennyire jövünk ki jól. Első találkozáson kiütközhet elég sok kellemetlen dolog, ami miatt nem akarnék vele lefeküdni.

De olyanom már volt, hogy előtte beszélgettünk sokat neten és első találkozáson lefeküdtünk. Eszméletlen jó volt.

2016. máj. 20. 18:22
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem, már az egésznapos program és a party se izgat túlságosan egy ismeretlennel, az egyéjszakások meg végképp nem nekem valók.
2016. jún. 9. 17:52
 4/7 A kérdező kommentje:
Egyelőre a második válaszoló írása hatott meg engem. :)
2016. jún. 9. 17:58
 5/7 anonim ***** válasza:
Volt már ilyen, nem egész napos, hanem pár órás ez személyfüggő, mivel nagyon bejött, így jó élmény volt. Nem egyalkalmas volt!
2016. jún. 19. 20:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Szintén kettes válaszára mondom, hogy tuti. Nem vagyok az egyéjszakások híve, de voltam úgy, hogy sokat dumáltam a sráccal, aztán a napközbeni progik után szexeltünk és szerintem életem legjobbja volt.
2016. jún. 19. 20:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Azért az első válaszolón megakadt a szemem, nem lenne a 10. találkozásnál se semmi.... Atyaég
2016. jún. 28. 10:41

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!