Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel a nők a férfias férfiakat szeretek, ezért nem dugnak a túlzottan áradozó, bókhegyekkel elhalmozó, szíve választottjáról ódákat zengő, verset író férfiakat?
A férfi a vadász, a férfi legyen domináns.
Utóbbi tulajdonságok nem felelnek meg a klasszikus férfiról felállított képnek.
Az a gáz, ha rosszak a versek, akkor csak lejáratja magát.
Mindig nagyon kínos a kifejezetten béna verseket elolvasni és finoman megmondani, hogy bocsi, de ez rémes, inkább ne csináld.
En nem vagyok romantikus alkat, szoval nekem bokolni sem kell nyiltan. Egy verssel meg aztan plane nem tudom, mit kellene kezdenem, szamomra mar-mar visszataszito az ilyesfajta nyaladzas. Azt szeretem, ha a pasim egyben a legjobb baratom is, akivel lehet sokat okorkodni es nem dicserget ok nelkul meg kezel felsobbrendu lenykent/porcelanbabakent, mert attol rosszul tudok lenni.
L
Nem férfias a versírás...
Az irodalomtörténet költőinek 90%-a férfi.
Hát van az a nyálas szint, amikor már feláll a hátamon a szőr az adott "férfitól", annyira csöpögős.
Ellenben egyáltalán nem bánom, ha valaki még optimális mértékben romantikus és udvarol, sőt...
Amúgy a felvetés téves, legalábbis az én esetemben. A párkapcsolatban EGYENRANGÚ társra, az ágyban pedig DOMINÁNS férfira vágytam (és találtam is ilyet).
Nem, a nők nem dugnak ilyen férfiakat, meg másmilyeneket se.
A kérdésre válaszolva: így van. ezért nem volt egy költőnek se felesége.
(irónia)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!