Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek miért olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért olyan könnyű egy pasit elcsábítani?

Figyelt kérdés
Most nekem volt úgy mondd mindig "szerencsém" vagy tényleg olyN könnyű őket elcsábítani..nektek mi a tapasztlataitok?

2016. máj. 19. 23:22
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem az elcsábításhoz kell tudás :))

A megtartásához !!!!

Az is megy szerencsés csaj?

2016. máj. 19. 23:24
 2/9 anonim ***** válasza:
Engem sosem tudnál elcsábítani. Erős jellem vagyok. :P
2016. máj. 19. 23:24
 3/9 A kérdező kommentje:
Igen a megtartas is megy már régóta Van párom... Nem is arra értem hogy szexig vagy bármi..hanem némelyik pasinak elég egy mosoly... Jajjajj utolsó nem tudom mennyire lehetsz erős jellem :D
2016. máj. 19. 23:28
 4/9 anonim ***** válasza:
Engem nem könnyű. Sokkal több nővel feküdhettem volna le, mint ahánnyal meg is tettem.
2016. máj. 19. 23:50
 5/9 anonim ***** válasza:
Ne általánosíts.
2016. máj. 19. 23:54
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha megvan a közös vonzalom, akkor nem tudom milyen nehézségeket vársz. Egy férfi előtt nincsenek olyan, magukat elérhetetlennek beállító romantikus karakterek filmekben/mesékben, mint egy nő előtt.
2016. máj. 20. 00:35
 7/9 ittittitt válasza:
biztos szép,esztétikus nő vagy ,azért sikerül neked.egy bűn ronda vigyoroghat reggeltől estig akkor is elfutnak elöle.
2016. máj. 20. 08:48
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem csak szerencséd volt! Nem mindenkit olyan könnyű ám elcsábítani. Nagyon sok mindenen múlik a dolog!
2016. máj. 20. 08:59
 9/9 anonim ***** válasza:

Amennyiben a hölgy nem sokkal rondább egy varánusznál és nem sokkal osotbább Drábiknál mindig készen állok egy pamparimampamra.

Miért? ezen még nem gondolkoztam és nem is érdekel. Nem érdekle mitől van merevedésem, ha egy nő rám mosolyog. Inkább az érdekel, hogyan tudnám ezt a kellemetlen állapotot kezeltetni vele.

2016. máj. 20. 10:33

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!