Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor lehet eldönteni, hogy készen állok-e arra, hogy a párommal egy harmadik személy bevonásával elégítsük ki a testi örömeinket? L/42
Másfél éve vagyunk együtt a kedvesemmel!Én tudom,hogy nagyon szeretem őt!Ő jóval idősebb és tapasztaltabb nálam!(Én is benne vagyok a kórban azért!)Nagyon élvezzük az együtt töltött csodaperceket!Nemrég felhozta azt a témát,hogy szeretné ha lenne velünk még egy hölgy,hogy ketten kényeztessük!
Bevallom nehezen viselem-viseltem ezt az állapotot!Soha nem voltam nővel és nem is fantáziáltam!De nem is ez a fő gondom,hanem az érzelmi része!
Tud valaki tanácsot adni vagy a tapasztalatát megosztani velem?
Előre is köszönöm,mindenkinek!
Az évek száma az nem kór...az egy állapot.
De nem azt kérte hogy a másik nővel foglalkozz,hanem hogy mindketten kényeztessétek !
Volna ilyen hölgy ismerősöd ? vagy esetleg neki ?
Kimondottan heteró hölgyet keressetek...
Semmi problémátok nem lehet! Amúgy örülj hogy ilyen jó formábanvan a párod...Az sem utolsó hogy elmondta mire vágyik....
53F
Mondd meg neki kerek perec hogy nem akarod és kész .
Van tapasztalatom , 20 évesen voltam 2 lány 1 fiu és 2 fiu egy lány felállásban is párszor , jó volt , de csak játék volt , egyikünk sem tulajdonitott semmi jelentöséget a dolognak, azért müködött.
Ha már feltetted itt a kérdést ( és ahogy feltetted) mutatja hogy neked sokkal többet jelentene játéknál.
Ha a párod szeret megérti, ha kicsit figyelmesebb lenne szóba sem hozta volna.
39/F
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!