Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Elvesztettem a szüzességem....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvesztettem a szüzességem. Egyrészt jó volt, másrészt elég fura. Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

A párom nagyon odafigyelt rám, minden rendben volt, egyáltalán nem fájt, és maga a szituáció nagyon kellemes emlékként maradt meg bennem, ha testileg nem is, de lelkileg elég sokat nyújtott nekem.

Azóta már jó párszor együtt voltunk, és elmarad az a "hú, de jó" érzés. A mérettel, finomsággal és nedvességgel nincs probléma, de egyszerűen nem érzek semmit. Talán az utóbbi 1-2 alkalommal éreztem, hogy egyáltalán csinál velem valamit, de az sem volt nagy pukk.

Nem akad ki semmin, kérhetek tőle bármit, szívesen csinálja is. Gondolom, össze kell szoknunk valamilyen szinten, de azért szeretnék én is aktívan részt venni a dolgokban.

Van, aki már az elsőt is nagyon élvezi, én pedig azóta sem. Miért van ez? Feszültség nincs bennem, alig várom, hogy a srác velem legyen és elkezdjük a dolgokat...

Később jobb lehet a helyzet? Van valami tippetek, hogy mit csinálhatnék, ami mindkettőnknek jó (ego: ami nekem is jó)? Vagy ez majd magától alakulgat és csiszolódik?

Köszönöm a segítséget! :)

(UI:értelmes kommenteket és tanácsokat szeretnék)

2016. máj. 19. 15:59
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
39%
Élveztél már el életedben, tudod mi a jó neked? Ha igen tökjó irányítsd a pasidat úgy, ha nem akkor miért várod, hogy ő tudja mi a jó neked, ha te sem vagy vele tisztában
2016. máj. 19. 16:02
 2/16 anonim ***** válasza:
16%

Kutyát nem érdekli h elvesztetted gratulálok, taps taps

Mi legyen a véleményem??

2016. máj. 19. 16:06
 3/16 anonim ***** válasza:
20%
Van ez így, amikor még valaki éretlen a szexre ...
2016. máj. 19. 16:14
 4/16 A kérdező kommentje:

Úgy látom, hogy az "értelmes kommenteket és tanácsokat szeretnék" rész nem mindenkinek ment át, sőt...

Lehet, hogy éretlen vagyok, nem mondom, hogy nem, de lehet, hogy később is ugyan ez lett volna a helyzet (bár itt szeretném megjegyezni, hogy 22 vagyok).

Továbbá köszönöm a tapsot is, ha nem érdekel a problémám, akkor kérlek ne kommentelj, vagy el se olvasd. Nyilván a te kiírt kérdéseid sokkal fontosabbak, mint az enyémek, úgyhogy inkább foglalkozz azokkal. (Te egyáltalán miért regisztráltál az oldalra, ha ilyen a hozzáállásod másokhoz? - Ne válaszolj, költői kérdés volt!)

Nyilván azért írtam ki a kérdést, mert még sosem élveztem el. Ez elég nehéz lett volna úgy, hogy magát az aktust sem különösebben élvezem. Próbálkoztam különböző dolgokkal, de valahogy sosem "elég jó".

2016. máj. 19. 16:24
 5/16 anonim ***** válasza:

#3-as vagyok: nem írok ki kérdéseket ide :-P Azért regisztráltam, hogy legjobb tudásom szerint válaszoljak a kérdésekre, így tettem most is! Mégpedig azért, mert amiket elmondtál a szituációról, azok alapján mást nem nagyon lehet. Mondjuk amit tudni kellene ehhez: magadnak tudsz orgazmust okozni? Ha igen, akkor csikló, vagy hüvelyi? Csak a szextől nincs orgazmusod, vagy nyelvvel, kézzel sem tudja a párod elérni nálad? Párod tapasztalt, tudja mit kell csinálni? (Nyilván nem az eddigiek alapján) Párod mérete? ("egyszerűen nem érzek semmit. Talán az utóbbi 1-2 alkalommal éreztem, hogy egyáltalán csinál velem valamit" - ez azért elég necces, mert ha orgazmusod nincs is, azért ha egy farok feszíti a hüvelyed, azt érezni kell ;-) )

Ha akarsz a problémádra normális választ, akkor részletesebben vázold fel egy kicsit ...

Az érettséget nem feltétlen a leélt évek számában mérik :-P

2016. máj. 19. 16:34
 6/16 anonim ***** válasza:
1-es vagyok, tehát nem is maszturbáltál még? Figyelj alapvetően a nők egy részének tanulnia kell az orgazmust, kitapasztalni, hogy mi a jó neki, hol és hogy esik jól, mi az amitől el tud élvezni. A pasik ebből a szempontból szerencsésebbek, szóval azt sem érti többségük, hogy miért nem elég ha nyal mint egy kutya és dugattyúz mintha olajkút lenne. ne várd tőle, hogy megfejt téged, van akinél ez működik, de nálad ezek szerint nem, szóval fedezd fel magad
2016. máj. 19. 16:35
 7/16 A kérdező kommentje:

Ok, köszönöm (mellesleg nem hozzátok szólt a költői kérdésem).

Rendben vannak amiket leírtatok, és nyilván a tankönyvi esete ez lenne a dolognak. A korom nyilván ez esetben nem lényeges, de azért szerintem jobb így, mintha 13 lennék. De pl az egyik barátnőm is nem sokkal utánam veszítette el, és neki az első perctől fogva jó volt. Nem volt gyakorlottabb, nem maszturbált, neki a sráccal gondjai is voltak. Akkor mi a különbség?

Maszturbálás során sosem volt orgazmusom. Lehet, hogy képes lennék rá, de sosem mentem el addig. A páromnak megmutattam kb ugyan azokat a pontokat, amiket magamnak stimulálok, annak azonban mégsem lett eredménye.

A mérete pedig tényleg rendben van.

2016. máj. 19. 17:01
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Igaz én fiú vagyok de nekem is az volt az érzésem, hogy tényleg? Ez? Ez az amire 18 évet vártam? Ennyi?

Na hát....

Azért nem adtam fel...

Egyre jobb és jobb lett !

Azóta le se szeretnék állni vele, függő lettem! ;)

:D

Nem add fel! Jobb lesz ez, csak még egyelőre nagyon más mint amihez eddig hozzászoktál

Remélem segített :$

20f

2016. máj. 19. 17:02
 9/16 A kérdező kommentje:
Köszi :D Ez aranyos volt! :D
2016. máj. 19. 17:18
 10/16 anonim ***** válasza:

Amikor együtt vagytok próbáld meg magad elengedni teljesen, ne stresszelj azon, hogy "vajon most milyen lesz?" Ez tudom hogy nem könnyű, de tényleg próbáld kikapcsolni az agyad és add át magad, ha a párod olyan hogy teljesen megbízol benne, bízd rá magad.

És idővel amikor összeszoktok biztos javul a helyzet, vagy ha van valami amit te szeretnél kipróbálni akkor beszéljétek meg. Ha van lehetőségetek vigyetek néha 1-2 újdonságot az egészbe, de próbáljátok meg ne előre eltervezni, a spontaneitásban is van egyfajta izgalom.

Hajrá! :)

2016. máj. 19. 17:30
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!