Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakinek volt már része 2 lány 1 fiú felállásban, próbáltátok milyen amikor az egyik lány a péniszeteket kényezteti, a másik a popsitokat?
Sajnos még nem de dolgozom rajta.
Olyan volt, hogy a lány cumi közben elkalandozott délre is. :) Jó volt. Nagyon jó!
nekem semmi ilyen sem volt, sajnos :( pedig imádom a nőket, és imádom ha két lány egymást is "szereti" miközben engem is és én is őket :)
26 f helyes
Nekem valahogy eléggé taszító, hogy egy lány a végbélnyílásom nyalogassa, ahol mondjuk előtte egy órával vándorolt ki egy halom sz@r. Arról nem beszélve, hogy a fenekem azon a részen szőrös.
Szóval nem tudom elképzelni, hogy egy csinos, intelligens lány, akivel mindig is dolgom volt, megtegyen ilyesmit. Pláne nem úgy, hogy utána még csókolózzunk is. Pláne nem két ilyen lánnyal...
De ti tudjátok, ha erre izgultok, egészségetekre.
Persze, minden nap ezt csinálom, ha nincs minimum 2 lány, nem is vesződöm vele, hogy elővegyem a cerkát. Ismerkedni is így szoktam: "Na és segget szeretsz nyalni? Mert azt bírom!"
Egyetlen problémám, hogy egyszerre kettő nem fér a seggemhez, de majd csak túlélem valahogy.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!