Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Számotokra szexi egy tetoválás a szeméremdombon?
Figyelt kérdés
A terv egy fekete pillangó.20/L2016. máj. 19. 08:54
11/22 A kérdező kommentje:
Igazad van,de nem akarom a testem telerakni tetkókkal,utána jönne a többi...Viszont egy csikó piercingen még gondolkodom,Az szerinted milyen lenne?Egy pici karika vagy valami a bőrbe.
2016. máj. 19. 09:49
13/22 anonim válasza:
akárhányas vagyok, a csikló piercing az nekem fétisem, úgyhogy támogatom még úgyis, hogy vélhetően a tiédet sose fogom látni
14/22 A kérdező kommentje:
Köszi!
2016. máj. 19. 10:00
15/22 anonim válasza:
7'es vagyok
Az nagyon tuti lenne vagyis a kettő együtt!!😉
16/22 A kérdező kommentje:
Igen ezzel a kettővel beérné,más vágyam már nincs.:)
2016. máj. 19. 10:15
18/22 anonim válasza:
én amikor meglátod egy pillangóval tetovált lányt, mindig dorina michelberger jut eszembe :D
19/22 anonim válasza:
Namármost!
Cicafej??? NEM. Szerinted milyen lehet egy cicafejbe péniszt nyomni? Azokkal a hegyes fogakkal, BRRR.
Pillangó? Az meg olyan minek? Az emberek általában nem pillangók megszexualizálására izgulnak. Bár az itteni kommentelők egynéhányából simán kinézem :D.
Piercing? Hát, az meg egyén függő. Van, akinek jól áll, van, akinek nagyonnem.
20/22 anonim válasza:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!