Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ugye ettől nem lehettem terhes?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye ettől nem lehettem terhes?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 2 hónapja szedtem fogamzásgátlót, és megszakitásosan csináltuk mellette mert féltem így is hogy ha belém megy, meg óckodtam. A tablettáim szünet napja volt, már elkezdődött minimálisan a barnázást, amikor szexeltünk, és megszakitásosan, de a barátom miután megtörölte magát a nagy hévben még megujjazott és valószínüleg volt egy kis sperma vagy olyan volt az ujja/keze. Másnap meg megjött. Csak azért gondolkoztam el, mert pár nap múlva kéne megjönnie és nem jelentkezik az érzékeny mellfájdalom ami szokott előtte.

20L

2016. máj. 18. 21:17
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
a gyógyszer szünetnapokon is véd?
2016. máj. 18. 21:17
 2/12 anonim ***** válasza:
61%

NEM!

Szunetben kiegeszito vedekezest kell alkalmazni. Pl ovszer.

Olvasd el azt a telibe--art tajekoztatot amit a gyogyszer dobozaban talalsz!

2016. máj. 18. 21:20
 3/12 anonim ***** válasza:
Szerintem vegyél egy terhességi tesztet ( nem azért mert halovány esély is lenne rá hogy tehes vagy, de megérdemled hogy kiadj egy kis pénzt )
2016. máj. 18. 21:22
 4/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a kedves, szép válaszokat. Tudod van aki újonnan szedi, nincs tapasztalata benne de nem akar terhes lenni. Ha nem tud valamit róla miért kell egyből lehurrogni? Nem az a gáz hogy én nem tudok valamit és kiírtam, hanem az hogy te ilyet idekommentelsz
2016. máj. 18. 21:25
 5/12 anonim ***** válasza:

Ha elolvastad volna a tajekoztatot ahogyan egy felnott ember hamar szexualis eletet kezd el elni akkor tudhattad volna a valaszt a kerdesedre.

Az a minimum, hogy ezekkel tisztaban vagy mielott elkezdesz dugni, hogy ne csusszon be baba.

2016. máj. 18. 21:33
 6/12 anonim ***** válasza:

Csak hogy segítsem az okosakat én elolvastam a "telibe--art" tájékoztatóz és csak hogy művelődhessen a kedves hozzászóló be is másolnám : Egy csomag (buborékcsomagolás) 21 db tablettát tartalmaz. Minden tabletta mellett nyomtatva megtalálható a hétnek az a napja, amikor be kell venni. Ha például a szedést szerdán kezdi, kezdje a "Sze" felirat melletti tablettával. Kövesse a csomagon lévő nyíl irányát, amíg mind a 21 db filmtablettát beszedte.

Ezt követően 7 napig ne vegyen be tablettát. A hét tablettamentes nap során (tablettaszedési szünetnek is nevezik) vérzésnek kell kezdődnie. Ez az úgynevezett "megvonásos vérzés", ami rendszerint a tablettaszedési szünet 2. vagy 3. napján jelentkezik.

Az utolsó Corenelle filmtabletta bevételét követő 8. napon (ez a 7 napos tablettaszünet után van) kezdje el a következő csomag szedését, akkor is, ha a vérzés még tart. Ez azt jelenti, hogy a következő csomagot a hét ugyanazon napján kell elkezdenie, és a megvonásos vérzésnek minden hónapban azonos napon kell kezdődnie.

Ha így szedi a Corenelle filmtablettát, védve van a terhesség ellen azon a 7 napon is, amikor nem szedi a tablettát.

A kérdezőnek két hónap után bőven mehetne plusz védekezés nélkül is a történet szóval nem az ujján esetlegesen fellelhető spermától leszel terhes. Ettől függetlenül érdemes elolvasni a tájékoztatót mert vannak benne okos dolgok a szedéssel és az esetleges hatás romboló dolgokkal kapcsolatban.

A parasztok hozzászólását ne vedd figyelembe :) itt túl sok van belőle mert otthon kussban kell ülnie a sarokba itt meg kiéli magát.

2016. máj. 18. 21:33
 7/12 anonim ***** válasza:
SZERINTEM EZ MARHASÁG NINCS MITŐL FÉLNI... ÉS AMIKOR ÉPP NEM SZEDSZ FOGAMZÁSGÁTLÓT AKKOR SEM KELL VÉDEKEZNI, AKKOR IS VÉDELMET NYÚJT. 2 ÉVIG SZEDTEM.
2016. máj. 18. 21:44
 8/12 anonim ***** válasza:
És terhes lettél?
2016. máj. 18. 21:49
 9/12 anonim ***** válasza:
* bocsi most látom hogy értelmes dolgot "kiabál" a válaszoló. Félre olvastam.
2016. máj. 18. 21:50
 10/12 anonim ***** válasza:
Elnezest a durva megfogalmazasert. Valoban nincs ilyesmi a tajekoztatoban. Szanom-banom. Viszont a nogyogyasz szokta javasolni a kieg. cedelmet a maximalis biztonsag erdekeben a 7 napos szunet alatt.
2016. máj. 18. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!