Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye ettől nem lehettem terhes?
Sziasztok! 2 hónapja szedtem fogamzásgátlót, és megszakitásosan csináltuk mellette mert féltem így is hogy ha belém megy, meg óckodtam. A tablettáim szünet napja volt, már elkezdődött minimálisan a barnázást, amikor szexeltünk, és megszakitásosan, de a barátom miután megtörölte magát a nagy hévben még megujjazott és valószínüleg volt egy kis sperma vagy olyan volt az ujja/keze. Másnap meg megjött. Csak azért gondolkoztam el, mert pár nap múlva kéne megjönnie és nem jelentkezik az érzékeny mellfájdalom ami szokott előtte.
20L
NEM!
Szunetben kiegeszito vedekezest kell alkalmazni. Pl ovszer.
Olvasd el azt a telibe--art tajekoztatot amit a gyogyszer dobozaban talalsz!
Ha elolvastad volna a tajekoztatot ahogyan egy felnott ember hamar szexualis eletet kezd el elni akkor tudhattad volna a valaszt a kerdesedre.
Az a minimum, hogy ezekkel tisztaban vagy mielott elkezdesz dugni, hogy ne csusszon be baba.
Csak hogy segítsem az okosakat én elolvastam a "telibe--art" tájékoztatóz és csak hogy művelődhessen a kedves hozzászóló be is másolnám : Egy csomag (buborékcsomagolás) 21 db tablettát tartalmaz. Minden tabletta mellett nyomtatva megtalálható a hétnek az a napja, amikor be kell venni. Ha például a szedést szerdán kezdi, kezdje a "Sze" felirat melletti tablettával. Kövesse a csomagon lévő nyíl irányát, amíg mind a 21 db filmtablettát beszedte.
Ezt követően 7 napig ne vegyen be tablettát. A hét tablettamentes nap során (tablettaszedési szünetnek is nevezik) vérzésnek kell kezdődnie. Ez az úgynevezett "megvonásos vérzés", ami rendszerint a tablettaszedési szünet 2. vagy 3. napján jelentkezik.
Az utolsó Corenelle filmtabletta bevételét követő 8. napon (ez a 7 napos tablettaszünet után van) kezdje el a következő csomag szedését, akkor is, ha a vérzés még tart. Ez azt jelenti, hogy a következő csomagot a hét ugyanazon napján kell elkezdenie, és a megvonásos vérzésnek minden hónapban azonos napon kell kezdődnie.
Ha így szedi a Corenelle filmtablettát, védve van a terhesség ellen azon a 7 napon is, amikor nem szedi a tablettát.
A kérdezőnek két hónap után bőven mehetne plusz védekezés nélkül is a történet szóval nem az ujján esetlegesen fellelhető spermától leszel terhes. Ettől függetlenül érdemes elolvasni a tájékoztatót mert vannak benne okos dolgok a szedéssel és az esetleges hatás romboló dolgokkal kapcsolatban.
A parasztok hozzászólását ne vedd figyelembe :) itt túl sok van belőle mert otthon kussban kell ülnie a sarokba itt meg kiéli magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!