Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hitlernek milyen szexuális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hitlernek milyen szexuális devianciája lehetett?

Figyelt kérdés

2016. máj. 18. 20:51
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem vagyok perfekt az életrajzából , de miért lett volna bármilyen szexuális devianciája ?

Feltehetnéd a kérdést Orbán Vikivel, vagy a sarki füszeressel kapcsolatban is ...

2016. máj. 18. 21:04
 2/9 anonim ***** válasza:
Élvezel felfordulást kelteni épp itt?
2016. máj. 18. 21:27
 3/9 anonim ***** válasza:
Fizetett bértollnok.
2016. máj. 18. 21:28
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
egy biztos volt: nem bírta a metéltet
2016. máj. 18. 21:30
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Állítólag mikropénisze volt és szerette a kakaszexet. Valószínű azonban, hogy ezt csak utólag az ellenségei vagy a zsidók találták ki.
2016. máj. 18. 21:48
 6/9 anonim ***** válasza:

[link]

Nagy valószínűséggel furry volt..

[link]

mocskos perverz

2016. máj. 19. 03:52
 7/9 anonim ***** válasza:
87%

Csak találgatni lehet. Egyesek homokosnak gondolták, amiért nemigen pózolt nők között, újabban pedig kakimániával vádolják. Engem érdekelne a Főnökúr pszichéje, hogy mit forgatott abban az okkultista kobakjában, de ma már lehetetlen megtudni az igazságot, mert pl. ezek a kakamániáról szóló cikkek hatásvadász baromságok. Belerúgnak még egyet a 80 éve halott politikusba, és közben növelik oldaluk nézettségét.

Ha mindenképp tippelnem kéne, azt mondanám, aszexuális volt, bár gőzöm sincs az igazságról, nem voltam ott.

2016. máj. 19. 05:53
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem volt neki semmi. Szerintem nem nagyon szexelt az öreg. Egyrészt mert ideje sem volt rá, lekötötték az egyéb elfoglaltságai, plusz valamilyen szinten tartott os a női nemtől.Talán aszexuális lehetett.
2016. máj. 25. 19:28
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Sztem is aszexuális volt. El nem tudom képzelni róla hogy valaha is nővel volt. Ugyanakkor azt se hogy férfival.
2016. jún. 2. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!