Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Normális a sok szex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Viktoria vadász kérdése:

Normális a sok szex?

Figyelt kérdés
Barátommal 2 hónapja vagyunk együtt, egy hónapja szexelünk, együtt énünk és a napi tíz szex a minimum..mindketten akarjuk, de nem vagyok benne biztos hogy ez normális, elélvez és utána rögtön ugyanolyan kemény neki, és ugyanúgy szexelünk tovább...kicsit aggódok
2016. máj. 18. 20:25
 1/8 anonim ***** válasza:
Irigylem a szabadidőtöket. :D
2016. máj. 18. 20:26
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem túl sok pénz van a bankszámlámon, és rengeteg drága sportkocsi áll a garázsomban... Kicsit én is aggódom.
2016. máj. 18. 20:26
 3/8 A kérdező kommentje:
Elballagtunk, élvezzük kicsit a szünetet...:D
2016. máj. 18. 20:27
 4/8 anonim ***** válasza:
Jahogy most gyakorlatilag unalmatokban nyomjátok? Majd beáll az a társadalmi átlagra mikor újra felpörög az élet. :D
2016. máj. 18. 20:30
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gond. Én is így voltam vele :D
2016. máj. 18. 20:35
 6/8 A kérdező kommentje:
Hát szoktuk a kertet csinálni, város meg minden,és suli mellett ugyan ez volt, de amint ágyba kerülünk nem kérdés hogy szexelünk..van amikor hajnal kettőkor ezért felkelt, és vissza alszik aludni mint aki jól végezte dolgát..
2016. máj. 18. 20:51
 7/8 anonim ***** válasza:
ledolgoznátok rendesen 12 órát nem tudom szexelnétek e 10 szer amit amúgy is kétlek.
2016. máj. 18. 21:32
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi okom lenne ilyet kiírni csak úgy..:D és biztos igazad van, de ameddig diákok vagyunk ez lényegtelen.
2016. máj. 19. 17:00

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!