Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véleményetekre vagyok kíváncsi a pisi- kaki szexről?
Figyelt kérdés
Jöhet sztori is 😊2016. máj. 18. 16:10
2/14 anonim válasza:
A pisiszexet kipróbálnám de a kakit nem :D F
3/14 anonim válasza:
Nekem jó véleményem van róla :-P
(És okulva belőle, hogy ha ilyen kérdésre pozitív választ adok, akkor jön a privát áradat: nem kérek belőle, nem beszélgetek a témában privátban és nem ismerkedem.)
Sztorit milyet szeretnél? Próbáltam, volt benne részem, néha szeretem. Nem vagyok függője, csak alkalmanként rám jön kiélem, utána szünet.
4/14 anonim válasza:
a kaki teljesen kizárt nálam! egy jó pisiben viszont maximálisan benne lennék. rendszeres fantáziám, hogy 69-ezés közben én vagyok alul és a csaj lepisil, vagy úgy nyalom hogy fölém guggol és úgy pisil le. sajnos azonban még nem találkoztam olyan partnerrel aki benne lenne...
6/14 anonim válasza:
Pisivel már finoman próbálkozunk a párommal. Mindkettőnknek bejön.
7/14 anonim válasza:
Pisi volt. A lány lovagolt vagy én voltam felül, ment normálisan és közben nekiállt. Nekem bejött, eddig 2 lány volt benne. Zuhany alatt majd akarok többet is, ha épp olyan lánnyal jövök össze, aki bevállalja.
Kaki nem volt, de ha eléggé akarja a lány, kipróbálnám gond nélkül.
9/14 anonim válasza:
nálunk megszokott a pisi,a kaki csak ha véletlen előfordul análszex közben,de nem okoz gondot...
10/14 A kérdező kommentje:
Kellemes csalódást okoztak a válaszolok,azt hittem ez valami elvetemült dolog,de úgy tűnik nem a legrosszabb a világon.
2016. máj. 19. 05:48
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!