Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet a makk karimájáról eltávolítani a gyöngykagyló papula (PPP) t?
#3 vagyok
"5db ilyen bizbasz bal oldalon egy rakáson?"
hát inkább egy csomó ilyen bizbasz körben. sajnos.
körülbelül mint a képen
Próbáld ki nyugodtan, aztán kérek/kérünk beszámolót! Kipróbáltam többször is ezt a szappanos témát, amire esküsznek, h működik. Hámlott tőle rendesen a bőr, össze is fonnyadt az egész (mint az ujjaid hosszan tartó víz hatására mikor "összeaszalódnak" :)), de a kis cimboráknak semmit sem hatott.
Itt van néhány dolog amit kipróbáltam és amik eszembe jutnak most hirtelen (ezeket mind egyenként is heteken-hónapokon keresztül használtam): szappan, szódabikarbóna, szappan és szódabikarbóna együtt, fogkrémek, almaecet, svédcsepp, gyógynövényekből készített teák (koncentráltabban külsőleg), kakaópor (ez is elég durván szárító és pórusösszehúzó, éppen csak nagyon kevés vízzel kell összekeverni egy kicsit, h rákenhető legyen és persze, h rátapadjon), clean & clear, egyéb arctisztítók és tonizálók, glicerin, hidrogén-peroxid, aloe vera, gyümölcsök levei, különböző testápolók és kézkrémek, olivaolaj, tökmagolaj, lenmagolaj, kókuszolaj. Utóbbiakat azért, mert van amikor a túlzott faggyútermelés, pont a bőr szárazságának tudható be.
Mint mondtam előző válaszomban, volt amelyik használt, legalábbis ránézésre oyan volt mintha tompultak volna, de hiába használtam tovább, mind visszaállt oyanra mintha semmit sem tettem volna. Talán amivel a legszembetűnőbb volt ez a "használ" dolog, a kókuszolaj. Próbáld ki szerintem, hátha...
Több szerencsét kívánok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!