Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan lehet a makk karimájáró...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet a makk karimájáról eltávolítani a gyöngykagyló papula (PPP) t?

Figyelt kérdés
Műtétet nem szeretnék, félek ,előtte ráadásul a fájdalomcsillapító inyekciót a makkba kapnám, altatást sem szeretnék esetleg nincs rá egy más módszer hogy eltüntessem? eléggé félénké tesz amikor akcióba küldhetném és az nem jó. Valahogyan esetleg kenőcs vagy ilyesmit valaki nem ismer, valaki esetleg nem tudta otthon eltüntetni ,hogyan csinálta ha van ilyen?

#gyógyszer #pénisz #otthon #kenőcs #gyöngykagyló papula(PPP)
2016. máj. 17. 21:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

#3 vagyok

"5db ilyen bizbasz bal oldalon egy rakáson?"

hát inkább egy csomó ilyen bizbasz körben. sajnos.

[link]

körülbelül mint a képen

2016. máj. 18. 12:01
 12/16 A kérdező kommentje:
Én szappannal próbálom elpaterolni valahol olvastam hogy vastagon bekenni szappannal az leszárítja és jó lesz nem tudom kipróbálom.
2016. máj. 18. 22:34
 13/16 anonim ***** válasza:
Majd írd le ha segített valamit.
2016. máj. 19. 19:55
 14/16 Tiboo Martino ***** válasza:

Próbáld ki nyugodtan, aztán kérek/kérünk beszámolót! Kipróbáltam többször is ezt a szappanos témát, amire esküsznek, h működik. Hámlott tőle rendesen a bőr, össze is fonnyadt az egész (mint az ujjaid hosszan tartó víz hatására mikor "összeaszalódnak" :)), de a kis cimboráknak semmit sem hatott.

Itt van néhány dolog amit kipróbáltam és amik eszembe jutnak most hirtelen (ezeket mind egyenként is heteken-hónapokon keresztül használtam): szappan, szódabikarbóna, szappan és szódabikarbóna együtt, fogkrémek, almaecet, svédcsepp, gyógynövényekből készített teák (koncentráltabban külsőleg), kakaópor (ez is elég durván szárító és pórusösszehúzó, éppen csak nagyon kevés vízzel kell összekeverni egy kicsit, h rákenhető legyen és persze, h rátapadjon), clean & clear, egyéb arctisztítók és tonizálók, glicerin, hidrogén-peroxid, aloe vera, gyümölcsök levei, különböző testápolók és kézkrémek, olivaolaj, tökmagolaj, lenmagolaj, kókuszolaj. Utóbbiakat azért, mert van amikor a túlzott faggyútermelés, pont a bőr szárazságának tudható be.

Mint mondtam előző válaszomban, volt amelyik használt, legalábbis ránézésre oyan volt mintha tompultak volna, de hiába használtam tovább, mind visszaállt oyanra mintha semmit sem tettem volna. Talán amivel a legszembetűnőbb volt ez a "használ" dolog, a kókuszolaj. Próbáld ki szerintem, hátha...

Több szerencsét kívánok neked!

2016. máj. 20. 12:44
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat! Neked is főleg neked kedves "utolsó" , sajnálom hogy nem használt neked, nálam is valahogy ez a helyzet a szappannal amit leírtál bár még csak 2 napja használom de már csak 4 et látok lehet az 5. annyira összement hogy alig látszik nem tudom. Remélem elmúlik vagy az orvos tudomány kitalál rá egy kenőcsőt mint olyan sok mindenre. Majd leírom hogy hogyan halad, addig is köszönöm!
2016. máj. 21. 20:32
 16/16 anonim válasza:
Sziasztok! Ne parázzatok tőle, mármint a levételtől. Én tegnap voltam, és kb 10 perc alatt megvolt minden, pedig körben voltak a szemetek. A szuri éppen, hogy kellemetlen. Szerintem sokkal jobban félünk tőle, mint amennyire valójában fáj. Persze jogos a félelem...én is fostam. Most várom, hogy szép legyen, két hét és jó lesz! Szóval azt javaslom, hogy vállaljátok be.Az a kis kellemetlenség bőven kárpótolja a felhőtlen életet. ;) Nekem is kb 20 éve ott voltak. Nem is értem miért nem hamarabb mentem. Ja, annyit még elárulok, hogy vizsgálatra mentem, aztán a doki felajánlotta, hogy ezeket hogyan, és kb mennyi idő levenni. Mondtam, ok! Csináljunk! Szóval hajrá!! ;)
2017. szept. 20. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!