Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy kezdjem el a hüvelyi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezdjem el a hüvelyi maszturbálást?

Figyelt kérdés
Szűz vagyok és eddig csak a csiklómat izgattam. Most már szeretnéz hüvelyi orgazmust (jó nagyot) csak félek feldugni az ujjam. Kérlek adjatok tanácsot hogy csináljam hogy ne fájjon.

2016. máj. 17. 15:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

"jó nagyot"

Hjajj, lesz itt még csalódás...

2016. máj. 17. 15:33
 2/13 anonim ***** válasza:
Hát szerintem először moss kezet. Aztán addig izgasd a csiklód míg nem leszel jó nedves majd úgy próbáld meg ujjazni magad. Én így csináltam de eleinte fájt majd már 2 ujjal is csináltam :) mehet egyszerre a csikló és az ujjazás is én úgy szoktam nagyot élvezni.
 3/13 anonim ***** válasza:
Nem fáj
 4/13 anonim ***** válasza:
Próbálkozhatsz eszközökkel is, pld uborkával...
2016. máj. 17. 15:39
 5/13 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat, esetleg ha valakinek van még "praktikája" megoszthatja
2016. máj. 17. 15:43
 6/13 anonim ***** válasza:
Eszközzel, fóleg ami kicsit hajlított végű, kőnnyebb lesz. Mert a hüvelyi orgazmushotlz a g pontod kell izgatni. A hüvely has felőli oldalán. Nem nagy terűlwt, de ha meg van, azt érezni fogod. Azt ingereldm lehet hogy lesz egy kis pisilési inger is, de nem fogsz pisilni. (max spriccelve élvezel de az más. 😇) ha mégis tartanál a pisiléstől csináld kádban.
2016. máj. 17. 15:54
 7/13 anonim ***** válasza:
#4 ha szűz, nem a legjobb ötlet uborkàval kezdeni :D
2016. máj. 17. 17:23
 8/13 A kérdező kommentje:
És az normális hogy nehezen csúszik fel az ujjam? Vagy nem találaom a lyukat?😂
2016. máj. 17. 17:58
 9/13 anonim ***** válasza:
Ha nem találod az baj:))) lehet erezni egy "iranyt" ha lefelé viszed az ujjad a csiklódon és ott kötsz ki:D. Ha nehezen megy akkor semmi baj, izgasd még magad, hogy nedvesebb legyél :)
2016. máj. 17. 18:16
 10/13 anonim ***** válasza:
Ha nehezen csúszik fel, akkor szerintem megtaláltad... Vagy leghátul csúszik nehezen, a csiklód alatt meg nem találtál?....
2016. máj. 17. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!