Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van az hogy miután...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy miután maszturbáltam és rá egy kis időre megint maszturbálni akarok és feláll akkor sokkal keményebbre és vastagabbra áll föl? (többi lent)

Figyelt kérdés
szóval nekem alapból 17 centi felállva de miután másodjára akarok maszturbálni addigra fel tud állni 18-9 centire is és jóval vastagabb sokkal nagyobbat tudok élvezni ez miért van ?

2016. máj. 17. 14:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Csináld még 10x és akkor hívhatod a Guiness rekord hitelesítőket. Amúgy passz nekem pont az ellenkezője szokott lenni
2016. máj. 17. 14:42
 2/3 anonim ***** válasza:
Velem is ez van.
2016. máj. 17. 15:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem nincs varázserőm :D alapból 21 centi de ha épp elvagyok hízva akkor az ágyekzsír miatt csak 19 et szoktam mérni.
2016. máj. 17. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!