Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Análtágítás? Hogyan? Mennyi idő?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Análtágítás? Hogyan? Mennyi idő?

Figyelt kérdés
Korábban átlagos használatú (értsd székletürítés) ánusz hogyan, mennyi idő alatt tágítható öklözhetőre, viszonylag fájdalom mentesen. Ti hogyan csináljátok csináltátok? Milyen érzés? kort és nemet is írjatok 27/F

2016. máj. 16. 19:57
 1/6 martonkai válasza:
Először csak az egyik újjad rakd be aztán mindig eggyel többet de nyálazd be az újjaid.Emberfüggő hogy mennyi idő én nem próbáltam. 19 fiú.
2016. máj. 16. 19:59
 2/6 anonim ***** válasza:
Sikosító sokkal jobb :)
2016. máj. 16. 21:03
 3/6 Antihater ***** válasza:

Szerintem kb 1 év alatt össze lehet hozni szép fokozatosan, persze az ököl méretétől is függ. Sok-sok síkosítóval (olaj alapú inkább, paraffin olaj)

Ha komolyan érdekel a téma, írj privátot.

2016. máj. 16. 21:55
 4/6 anonim ***** válasza:
növekvő méretű anál plugok.illetve felfujható,és persze a legnagyobb műf-asz,meg rengeteg sikositó.
2016. máj. 17. 18:48
 5/6 anonim ***** válasza:
1 másodperc. csak erő és elhatározás kérdése.
2016. máj. 17. 19:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát ez emberenként válltozik. Sok tényezője van. Alapból mekkora volt. Milyen gyakran csinálja, mekkora léptékkel halad előre, mennyire szereti a táguló feszítő érzést stb. De mindent egybevéve kb 0-10 hét kb 😀. Volt olyan lány akinek azonnal befért a kezem csuklóig pedig sosem öklözték előtte.
2016. máj. 21. 08:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!