Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Anyakomlexusos fiatal fiúk/fér...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyakomlexusos fiatal fiúk/férfiak?

Figyelt kérdés
Nektek mi bajotok van,hogy nem a feszes,gyönyörű lànyok kellettek nektek?Betegek vagytok,hogy a szottyadt 30-as,40-es nénikre izgultok???
2016. máj. 16. 19:14
 1/10 anonim ***** válasza:
kisbarátom, nem tudsz te semmit!!!
2016. máj. 16. 19:26
 2/10 anonim ***** válasza:
Gyermekem 40-es vagyok és úgy nyakon váglak :D :P
2016. máj. 16. 19:26
 3/10 anonim ***** válasza:

Ez fordítva is meg lehetne kérdezni.

Csajok mi bajotok van,hogy a 30-as 40-es pasikra buktok?

2016. máj. 16. 19:27
 4/10 A kérdező kommentje:

Nem érdekel mi van fordìtva,most hagyott el életem szerelme egy 32 éves nőért :(((

19 éves,szép làny vagyok,a pasim 26 éves...

2016. máj. 16. 19:44
 5/10 anonim ***** válasza:

XD de butus vagy. :"D

Te us meg fogsz am oregedni. :)

2016. máj. 16. 20:10
 6/10 anonim ***** válasza:
Akkor ez nem anyakomplexus, csak valamiért inkább őt választotta...
2016. máj. 16. 20:16
 7/10 anonim ***** válasza:
Kívánom te is érd meg a szottyadt kort :))
2016. máj. 16. 20:29
 8/10 anonim ***** válasza:
Most akkor lehet sorolni azokat a dolgokat, amiket azok a csajok szoktak, akiknek jóval idősebb férfival van vagy volt dolguk : Tapasztaltabb, jobb az ágyban, igazi nő, nem egy kislány, határozott, céltudatos, tudja mi kell egy férfinek:) Egyébként egy 30-40 éves nő ha csak egy kicsit is odafigyel magára, nem löttyedt egyáltalán. Ja még "az" is forróbb nekik, tapasztalat :)
2016. máj. 16. 20:40
 9/10 biohazardxxx ***** válasza:

Egyem a szived... Elhagyott egy idősebb tapasztalt nőért aki kitudja elégíteni a vágyit... Ezek szerint te nem csináltál valamit jól.... Vagy tévedek? Lehetsz te feszes meg szép és magyarázhatod hogy te akrobata vagy az ágyban de csak elhagyott gyönyörűségem és nem tudtad megfogni életed szerelmét....

Elmesélek neked valamit. Volt hogy nyáron 3 partneremm is volt párhuzamosan 36,22,17 évesek és 1 nap mindhárommal voltam... ez ment 2 hónapig aztán választottam közűlök és végül a 17 éves csajjal jöttem össze 4 évre.

Bazi nagy hiba volt mert bár az ágyban szétlehettet dugni és megcsinált nekem minden perverz dolgot kérdés nélkül de egy hasznavehetetlen kis sz.aros volt akibe se megbízni se nem számítani nem lehetett.

A 22 éves egy régi barátnőm volt őt csak megszivattam közben mert megcsalt és most én voltam soron hogy megbántsam.... :D

A 36 éves Anyuka akinek 2 gyermeke volt és a rendőr féjétől válva én jártam át hozzá esténként titokba megdugni, na hát ő nagyon odadó volt és bár nem volt egy szexistennő de jó volt vele a szex és kedvemre tett mindig, lehetett rá számitani és rutinos volt minden téren. Sajna nem őt választottam mert a farkam után mentem....

De nem árulok el nagy titkot Hogy ennek a korosztálynak a nagy része már egy stabil alap egy kapcsolathoz. Persze van pozitív kivétel minden korosztályban de te ebbe nem tartozol bele. Viseld el és keress magadnak egy korodbeli feszeslukú szelfis kis magamutogató gyógyegeret ;)

29F

2016. máj. 16. 22:44
 10/10 anonim ***** válasza:
eddig volt -7 most pedig +6 korkülönbség neki...nem annyira durva, hogy ez "anyakomplexus" legyen, de ettől függetlenül szar lehet most neked. bár még fiatal vagy...előtted az élet ne siránkozz. neki lehet epp benőtt a feje lágya és pár év múlva gyereket akar, amit te még biztos nem mostanában tervezel
2016. máj. 16. 23:28

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!