Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyakomlexusos fiatal fiúk/férfiak?
Ez fordítva is meg lehetne kérdezni.
Csajok mi bajotok van,hogy a 30-as 40-es pasikra buktok?
Nem érdekel mi van fordìtva,most hagyott el életem szerelme egy 32 éves nőért :(((
19 éves,szép làny vagyok,a pasim 26 éves...
XD de butus vagy. :"D
Te us meg fogsz am oregedni. :)
Egyem a szived... Elhagyott egy idősebb tapasztalt nőért aki kitudja elégíteni a vágyit... Ezek szerint te nem csináltál valamit jól.... Vagy tévedek? Lehetsz te feszes meg szép és magyarázhatod hogy te akrobata vagy az ágyban de csak elhagyott gyönyörűségem és nem tudtad megfogni életed szerelmét....
Elmesélek neked valamit. Volt hogy nyáron 3 partneremm is volt párhuzamosan 36,22,17 évesek és 1 nap mindhárommal voltam... ez ment 2 hónapig aztán választottam közűlök és végül a 17 éves csajjal jöttem össze 4 évre.
Bazi nagy hiba volt mert bár az ágyban szétlehettet dugni és megcsinált nekem minden perverz dolgot kérdés nélkül de egy hasznavehetetlen kis sz.aros volt akibe se megbízni se nem számítani nem lehetett.
A 22 éves egy régi barátnőm volt őt csak megszivattam közben mert megcsalt és most én voltam soron hogy megbántsam.... :D
A 36 éves Anyuka akinek 2 gyermeke volt és a rendőr féjétől válva én jártam át hozzá esténként titokba megdugni, na hát ő nagyon odadó volt és bár nem volt egy szexistennő de jó volt vele a szex és kedvemre tett mindig, lehetett rá számitani és rutinos volt minden téren. Sajna nem őt választottam mert a farkam után mentem....
De nem árulok el nagy titkot Hogy ennek a korosztálynak a nagy része már egy stabil alap egy kapcsolathoz. Persze van pozitív kivétel minden korosztályban de te ebbe nem tartozol bele. Viseld el és keress magadnak egy korodbeli feszeslukú szelfis kis magamutogató gyógyegeret ;)
29F
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!