Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám ezt megoldani?
Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok még szűz volt már párom de akkor nem igényeltem ennyire az együtt létet most pedig minden gondlatom ez.. párom nincs sajnos nem szeretnék férfi prostihoz sem menni2016. máj. 16. 15:04
1/9 anonim válasza:
Gratulálok, megtetted az első szükséges lépést.
Dőlj hátra és élvezd a kínálatot!
2/9 A kérdező kommentje:
nem érdekel hogy ki mit ír itt.. igen már jöttek üzenetek de nem írok vissza segítséget kértem hogy hogyan tudnám ezeket a gondolatokat el oszlatni a fejemből egy időre ..
2016. máj. 16. 15:07
3/9 anonim válasza:
Barátnőkkel kiruccanás. Sétálj a szabadban csináld azt amit szeretsz :) csak pár ötlet
4/9 anonim válasza:
Van rá mód de ha annyira nagy probléma nemhiszem nem tudnál magadtól keresni megoldást.
5/9 A kérdező kommentje:
igen eddig a barátnőkkel ruccantunk ki túráztunk stb.. de sajnos ők sem érnek rá mindig..
kerestem már megoldást de már annyit kitaláltam hogy már nincs ötletem, ezért is írtam ide mert már kifogytam
2016. máj. 16. 15:16
6/9 anonim válasza:
Ha nem érdekel ki mit ír itt, miért tetted fel a kérdést?
7/9 anonim válasza:
"Sajnos nincs párom ..."
Akkor viszont nem kellene elzárkoznod az ismerkedéstől. Az itteni lehetőséggekkel is nagyobb az esélyed!
8/9 anonim válasza:
ha a szexet kívánod akkor szexelned kell erre nincs más megoldás ez olyan minthogy ha éhes vagy akkor hiába probálod elterelni róla a figyelmed attol még éhes leszel
9/9 anonim válasza:
Akkor segítek kikapcsolódni ha gondolod :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!