Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretkezés után 2-3 napra rá, miért érzek iritációt a nemi szervem külsö részénél?
Figyelt kérdés
Fogamzásgátlót szedek, mert az óvszere allergiás vagyok! Mióta együtt vagyok az élet-társammal azóta jelen van ez a probléma, a páromnak semmi ilyen jellegű problémája nincs (volt orvosnál is)! Szóval szeretkezés után 2-3 napra rá a csiklóm és környéke viszket és ha vakarom ég! Ez időben nincs folyásom se. Ez többnyire akkor fordul elő ha a párom belém élvez, természetesen ez idő alatt többször meg mosakodok alulról, de még így is érzékenykedik! Voltam orvosnál is hüvely-flóra helyre állítást javasolt! De azt sejtem, hogy allergiás vagyok az ondóra?2016. máj. 16. 13:03
1/5 anonim válasza:
Valoszinu hogy hugycso gyulladasa van a parodnak
2/5 anonim válasza:
A pasid is menjen el kivizsgaltatni magat.
3/5 A kérdező kommentje:
Mint ahogy írtam a kérdés alatti magyarázat elejébe volt vizsgálaton és nincs semmilyen gyuladása!
(Tanács: Olvasd el figyelmesevbben aztán írj!!)
2016. máj. 16. 13:42
4/5 anonim válasza:
Ilyen ritkán csináljátok?
Csináljátok rendszeresen minden nap, és akkor nem fogod tudni beazonosítani, hogy a tegnapi miatt volt egy napra rá, vagy az egy héttel ezelőtti hét napra rá.
5/5 A kérdező kommentje:
Ha tudni szeretnéd utolsó válaszoló hétvégente szokot haza jönni az élet-társam, mert a cége messzi városokban kap munkát.
Értelmes válaszokat kérnék lányoktól akiknek van vagy volt hasonló problémájuk!
2016. máj. 17. 09:19
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!