Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átszakadt a szűzhártyám?
Figyelt kérdés
A barátom 2 ujjal felnyúlt kb. Körömtől az első uj hajlatig. Fájt nagyon és utána vettem észre, hogy bevéreztem. Utána kb. 2-3 hétre megint felnyúlt de már 2 ujj simán befért.(de nagyon folytam is). Most át szakatt a szűzhártyám?2016. máj. 16. 01:02
1/8 anonim válasza:
sőt lehet hogy egyenesen lobotomiát hajtott rajtad végre a vaginádon keresztül...
2/8 RRR válasza:
akár
de tükörrel megtudod nézni magadnak
3/8 anonim válasza:
És ha átszakadt? Netán szüzen akartál az oltár elé járulni?
4/8 Deflohelp válasza:
Elképzelhető. De ez nem jelenti azt, hogy amikor igazi aktusra kerül majd sor, akkor nem fog újból fájni v. vérezni. Azért valószínű, hogy így már könnyebb lesz a dolog.
5/8 anonim válasza:
Ez a szűzhártya átszakadás dolog egy annyira feleslegesen túllihegett valami. A szüzesség elveszése nem arról szól, hogy átszakad az a hártya, és csók.
A húgom sportszerűen rúd táncolt kamaszkorában (tehát nem bárprostinak tanult, mielőtt még...) és egy edzés alkalmával egy szélesebb mozdulatnál elrepedt a ,szűzhártyája. Most akkor ő ekkor már nem volt szűz? Józan gondolkodás... Csak egy kicsit.
Az ember lánya akkor veszíti el a szüzességét, amikor átéli az első konkrét behatolással járó szexuális élményét... Hagyjuk már.
6/8 A kérdező kommentje:
Azt tudom,hogy még szűz vagyok:DDDD De nkm kicsit se m1 hogy ujjal vagy f***al szakítják át a "lányságomat".
2016. máj. 16. 11:07
7/8 anonim válasza:
Hát aki itt nekem f...szról ír, már nem lányságos lány! :P
8/8 A kérdező kommentje:
Elméletileg még egy szűz ártatlan kislány vagyok és enyi:Ddd😎😎
2016. máj. 17. 15:02
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!