Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy VERS érdekel a vélemény!?!?
...szem mely rám tekint,lüktető mellkasom lassulni kezd, szótlanság ül szádon,a hold fénye felragyog arcodon.
Szavak melyek nem jönnek, utánad nyúlok de a sötétség eltemet.
... Elvesztem nélküled, homály vagyok egy törött üvegen,
csepektesd illatod vérembe, feltámadok újra,s karjaid közt újrászületik lelkem nyomora..
Nem mondom, hogy tudnék jobbat írni, de zagyvaságnak tűnik az egész.
*csepegtesd
Én ilyet írtam ma 1 lánynak aki depis:
Az élet néha oly szörnyű,de talpra állni nem könnyű!!! Sokszor néha,bántanak,piszkálnak,máskor meg a pokolba kívánnak. Van amikor csak magadra számíthatsz mert a szíveddel vérzel,senkinek fingja sincs mit érzel.Innen felállni sokszor művészet,mert az emberekből hiányzik a becsület. Éva vagy nagyon bátor habár fáj,de ez mind csak 1 hiány. A hiány idővel kitöltődik,a kis szíved a nyugalomra,békére készülődik.Erős leszel mint annó régen,és a kis szíveddel már nem vérzel. A magabiztos ,sebezhetetlen Éva leszel,akit ismer Anyu és haver. Minden rendben lesz és mosolyogsz,mert meg ihlettél habár sokszor fájt,de már szegénykém,nem érzed a nagy hiányt!!! Neked Éva!!!!
csepektesd...CSEPEKTESD....CSEPEKKKKTESD..
uh bszki. bocs, de ez annyira fáj, hogy nem tudom értékelni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!