Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egy VERS érdekel a vélemény!?!?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy VERS érdekel a vélemény!?!?

Figyelt kérdés

...szem mely rám tekint,lüktető mellkasom lassulni kezd, szótlanság ül szádon,a hold fénye felragyog arcodon.

Szavak melyek nem jönnek, utánad nyúlok de a sötétség eltemet.

... Elvesztem nélküled, homály vagyok egy törött üvegen,

csepektesd illatod vérembe, feltámadok újra,s karjaid közt újrászületik lelkem nyomora..

2016. máj. 15. 23:43
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem mondom, hogy tudnék jobbat írni, de zagyvaságnak tűnik az egész.

*csepegtesd

2016. máj. 15. 23:46
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi az őszinte választ
2016. máj. 15. 23:48
 3/9 anonim ***** válasza:
Kiindulasnak nemnroasz. De lusza, szohalmaz, nincs egy rendszere
2016. máj. 15. 23:48
 4/9 anonim ***** válasza:
nagyon ultramodern... figyelj a hexameterre...
2016. máj. 16. 00:05
 5/9 anonim ***** válasza:

Én ilyet írtam ma 1 lánynak aki depis:

Az élet néha oly szörnyű,de talpra állni nem könnyű!!! Sokszor néha,bántanak,piszkálnak,máskor meg a pokolba kívánnak. Van amikor csak magadra számíthatsz mert a szíveddel vérzel,senkinek fingja sincs mit érzel.Innen felállni sokszor művészet,mert az emberekből hiányzik a becsület. Éva vagy nagyon bátor habár fáj,de ez mind csak 1 hiány. A hiány idővel kitöltődik,a kis szíved a nyugalomra,békére készülődik.Erős leszel mint annó régen,és a kis szíveddel már nem vérzel. A magabiztos ,sebezhetetlen Éva leszel,akit ismer Anyu és haver. Minden rendben lesz és mosolyogsz,mert meg ihlettél habár sokszor fájt,de már szegénykém,nem érzed a nagy hiányt!!! Neked Éva!!!!

2016. máj. 16. 00:22
 6/9 anonim ***** válasza:
Egész jó, de még van hova fejlődnöd ;)
2016. máj. 16. 04:18
 7/9 anonim ***** válasza:
Közhelyes. Csöpögős, szájbarágós és nem koherens
2016. máj. 16. 12:32
 8/9 anonim ***** válasza:

csepektesd...CSEPEKTESD....CSEPEKKKKTESD..

uh bszki. bocs, de ez annyira fáj, hogy nem tudom értékelni :D

2016. máj. 16. 12:56
 9/9 anonim ***** válasza:
Nos én ilyen régi módi vagyok és azt mondom hogy ebbe egy nyomorult rím nincsen, és az egész kusza. A modern versek csupán lehetőséget adnak olyanoknak is vereset írni akik analfabéták. (Most nem erre a versre gondolok mert láttam már rosszabbat). Legyen ríme legyen ritmusa legyen dallama, nekem ezek a fő elveim.
2016. máj. 16. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!