Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fétish kiélése?
Figyelt kérdés
Újabban sokat vagyok szomorú illetve lehangolt.Van egy szexuális fétishem amit az utóbbi időben elhanyagoltam és valahogy kiesett az életemből.Ezt úgy értem hogy nem hordtam azokat a kellékeket itthon amit egyébként régebben igen.Ez mindig úgy volt hogy heti egyszer kiéltem magamat a fétishembe utána elpakoltam és megint csak egy hét múlva vettem elő megint.Az lenne a kérdésem hogy lehet hogy ettől vagyok lehangoltabb,kicsit depressziósnak érzem magam.Válaszod előre is köszönöm :)2016. máj. 15. 23:37
2/6 A kérdező kommentje:
Szomorkásabb létemen segíthetne ha kicsit többet foglalkoznék ezzel az üggyel?
2016. máj. 15. 23:39
4/6 anonim válasza:
Mondjuk írhatnál egy nemet és kort is, hogy tudjuk, ki az Isten vagy. :D
5/6 anonim válasza:
Milyen fétis? Talán jobban érthető ha megmondod. Amúgy szerintem nem ezért vagy negatívabb..
6/6 A kérdező kommentje:
18 éves fiú
2016. máj. 16. 19:36
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!