Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak hány százalékának tetszik a szétálló mell?
22 éves koromra se tudtam elfogadni, hogy borzasztóan szétállnak a melleim (egyébként C a kosárméretem) egy női tenyér simán befér közéjük. Ráadásul nem is egyformák, szemmel látható a kettő közti különbség, ami tudom, hogy normális, de akkor is még tovább rontja az összképet. Most épp rossz passzban vagyok, és a neten böngészve kb. mindenhol csak azt olvasom, hogy csúnya, nem szexi, gáz.
A cikkben van kép egy hasonló mellről, csak az enyém, ha lehet, még jobban szétáll. [link]
A barátom viszont szereti, tehát gondolom csak nincs egyedül. Érdekelne az itt lévő férfiak véleménye.
pl az ilyen egyáltalán nem zavar...
Száalékot nem tudok, de az biztos, hogy nekem semmi bajom nem lenne vele!
Ha a barátodnak tetszik, akkor nem értem a problémádat! Örüljetek egymásnak és ne foglalkozzál mással!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!