Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan növelhetem a tesztoszte...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan növelhetem a tesztoszteronszintemet természetesen? 30F

Figyelt kérdés

2016. máj. 15. 21:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha a közedben van egy másik (állati nyelcen beszélek) hím, ami nálad dominánsabb tehát ő az alfa te vagy a béta, automatikusan nő a tesztoszteron és ösztrogén szintje a bétának
2016. máj. 15. 22:02
 2/4 anonim ***** válasza:

Edzél.

De minek? Kevésbé vagy férfias? Kicsi a farkad? Nem érsz vele semmit ha magasabb lesz a tesztoszteron. Maximum ingerűlt leszel.

2016. máj. 15. 22:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Tribulus természetes növény van hatása nem csak reklám bár attól függ mire kell mert én edzeshez használom. amúgy aki nem edz és szedi annak nem tudom mi értelme van
2016. máj. 15. 22:28
 4/4 B.lacko ***** válasza:

Tribulus, daa kombo nagyon ut..

Alap: cink,magnezium, dvitamin

2016. máj. 15. 22:39

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!