Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nem ereztek néha olyat h szolgaljatok egy lányt az ágyban? Én sokszor gondolok arra h milyen lenne ha cs*cska lennék és erre izgulok . Ezzel csak en vagyok így vagy ilyet más is érez?
Figyelt kérdés
2016. máj. 15. 17:54
1/4 anonim válasza:
En forditva..submissziv lanyt szeretnèk.
3/4 Joe.38 válasza:
Ne aggódj kispajtás ! Ma liberális fordított világban élünk. Az ilyen " fiucskakra " van ma nagy igény. A nők imádjak a sarokba allitható papucs mimózakat. Hajrá ! Én persze a szart nem nevezhetem másnak mint szar. De ma erre van igény. Tehat megfogod talalni a szamítasod. ( Sajnos.)
4/4 anonim válasza:
néha,de az nem egy lány,hanem A lány,aki mellesleg a barátnőm.De akkor sem vagyok csicska,csak szolga "féleség",mert ugye ami kellemetlen lenne azt nem csinálom meg.
és nem soxor,csak néha napján.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!