Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Netezés közben ráakadtam a rosszlányok.hura és láttam hogy csak 18 év felett fogadnak a rosszlányok és azon morfondíroztam hogy vajon el kérik a személyit hogy bizonyítsd hogy 18 éves vagy-e?
Figyelt kérdés
2016. máj. 15. 16:59
1/7 anonim válasza:
Ugye nem gondolod komolyan! A lányoknak a pénz kell, nem nézik az életkort. Persze mondjuk ne 14 évesen menj.
3/7 anonim válasza:
Persze, és meg is szondáztatnak, ugyanis alkohol befolyása alatt tilos.
4/7 anonim válasza:
Nem zsaruk azok hogy leigazoljanak koma :D
5/7 anonim válasza:
első szabaly ne vigyél igazolbányt, jogsit stb oda és csak annyi penzt vigyel amennyibe kwrül ja meg se kocsi kulcs se lakaskulcs
tudod nehogy meglopjon a st,ri.ci.je mig fürdessz
6/7 anonim válasza:
Elmentem egy 40 körüli nőhöz. Ki volt írva az adatlapján hogy csak 25 felettieket vállal. Én 21 éves voltam. Mikor találkoztunk megkérdezte vagyok-e már legalább 25. Mondtam hogy igen, erre azt mondta oké és kész.
Leszarják. De ha valaki tud olyan prostit, aki azért küldött el magától valakit, mert az túl fiatal volt neki, az írja meg mindenképpen.
7/7 anonim válasza:
han agyon látszik és még bénai s vagy, lehe elküld, de amúgy nem azon az 1-2 hónapon fog múlni
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!