Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Akik a teltebb lányokat is szeretik. Titeket zavarna ha egy lány hasán csíkok vannak?
Bocs, csak szórakoztattam magam egy kicsit éjszaka :D
Komolyra fordítva a szót, a narancsbőrrel nincs bajom, a comb pedig nyugodtan legyen kicsit vastagabb. Ha seprűnyél kell, elmegyek a háztartási boltba és veszek kettőt ;)
Jahh. Azt hittem, csak " rutin trollkodás "... :D
.. egyre többen mondják egyébként.
Csak ugye a tv - ben stb.. Az van, hogy magas, vékony, barnabőrű,nagy mellű, divat szemöldökű, éjjel is sminkelt lányok az ' ideál , - ok.. a többi ' selejt ,..
Érdekelne, a ' Férfiak , ( nem az ilyen yolo, slilo, ecsetfejek !!! ) :D hány százalékban keresik, kívánják, látjk szebbnek a természetes ' nem tökéletes lányokat , !! ?? :| :D
Akiket a " mai pasik idealizálnak ,, !? :D
Háát én nem tudom.. :D
Kicsiként nagyon vékony voltam.. Sok vitamin és Egyebek kellettek, hogy helyre álljak... később több betegségem is kijött, így alapvetően nem vagyok vékony .. Bár az orvosok szerint akár 100kg körülire is felhízhatok.. Azért teszek érte, hogy azért vánszorogjanak le a kg - ok.. Voltam már 86 és 64 is.. Jelenleg a kettő között vagyok... 162 cm - el .. és " B ,, s mellekel vagyok megáldva.. Ezek fixek.. A cimbjaim eleve örökletesen vaskosabbak, de nyilván, ha fogyok, onnan is megy le.. :D a hízás - fogyástól narancsbőr és csíkok vannak.. :S
És kb mndenhol azt látni - hallani - olvasni, hogy undorítónak tartják..
Én személy szerint.. Inkább személyiségre nézem / mérem az embereket. !! :D mindig is volt barátom, tehát úgy gátlásaim nincsenek ( Persze, szeretnék vékonyabb, formásabb, feszesebb lenni !! ) de teszek érte, hogy a legtöbbet hozzam ki magamból.. !!!
Illetve... Nekem meg speciál a nagyon magas - ropi Férfiak nem tetszenek annyira.. !! :D inkabb kicsit alacsonyabb ( 180 körüli ) férfiasabb / husibbak !! :D
Persze mindenkinek más. :D
De nekem eszembe sem jutna egy tőlem vékonyabb / vagy másabb lányt " leundorítózni ".. !!!! Én pedig pl. strandon stb.. még a ' nőktől, lányoktól is kapok hasonló ' bókokat , ... :S
Sorry a ' monológért , !! :D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!