Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, tudnátok linkelni olyan puncit, ami nem tetszik nektek?
Olyan nincs. Komolyan, nem nagyképűségből vagy nem azért mert kiéhezett lennék :)
Egyszerűen ez egy intim testrész. Számomra nem olyan mint egy arc, hogy van ami vonz van ami nem... Az intim dolgok általában már írásban is vonzzák az embert :) És ha hús-vér intim testrésszel találkozik valaki akkor már teljesen tárgytalan az, hogy hogyan néz ki, igaz ez mellre, puncira, farokra, fenékre :))
24/F
Itt néha elég csúnyácskákat látni (számomra!!!), de persze nem ez számít. Sosem mondanám egy nőnek a szemébe, vagy a háta mögött, hogy nem tetszik a puncija, hisz nem tehet róla.
Na most, ha megnézed ezt a képet...a bal oldalitól én távol tartom magam, szerintem az undorító :D Jobboldali jöhet bármilyen mennyiségben.
Linket nem tudok.
Ne legyen saláta és borotválja. Ha egy pici szőr van az nem zavar, de az is inkább fazonra legyen nyírva.
Pedig a saláta punci a legszebb.
De mint láthatod, minden punci tetszik valakinek.
hát nekem a bal oldali van elég erőteljesen és nem zavar
és van is aki szeresse
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!