Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Misszionáriusban vagy lovagló pózban ajánlottabb elveszteni a szüzességet fájdalom szempontjából? 19/L
Tudom, hogy volt már pár ilyen kérdés, ami azzal kapcsolatos, hogy milyen pózban a legjobb elsőre, de azért kíváncsi lennék még a további véleményekre, főként személyes tapasztalatokra mind női, mind férfi részről (hogy a nőnek milyen volt).
Tisztában vagyok mindkettő előnyeivel és hátrányaival, legalábbis amennyire itt lehetett tájékozódni, de nem tudom, hogy mivel járok jobban: ha én szabályozom, hogy mennyire ülök bele, milyen tempóban haladunk, vagy ha hagyom neki, hogy ő irányítson (neki is az első alkalom lesz).
És arra is kíváncsi lennék, hogy jobb, ha hamar túlesek a szűzhártya átszakításán, tehát egy gyors mozdulattal meg is legyen, vagy az a jobb, ha szépen lassan, fokozatosan történik a dolog.
(A privátoktól légyszi kíméljenek azok, akik ismerkedni akarnak... vagy rosszabb)
Szia!
Én misszionáriusban vesztettem el. Nekem egyáltalán nem fájt, volt előjáték előtte, és a párom is nagyon óvatos volt, figyelt rám. Én úgy gondolom, hogy ez a legjobb póz, hisz itt tud a legjobban figyelni a fiú a lányra.
Szeretem a lovagló pózt, és igaz, hogy ott tudod "szabályozni", hogy mennyire ülsz bele, de... missz.-ben sokkal gyengédebben történik meg, élvezhetőbb.
Szerintem mindenképp fokozatosan történjen, de ezt a párod úgy is látni fogja. Semmi értelme ha csak úgy belöki is bumm. Érzékiség :-)
Ha van kérdésed szívesen válaszolok, akár privátban is.
Szintén 19L
Részletes választ találsz, ha a Szexualitás kategória keresőjébe beírod: Lányoknál a szüzesség
Privátot ott a #15-ös választól kezdve írhatsz.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!