Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bennem maradt a gumi, lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Ma 2 hete hogy lefekudtem egy sraccal, de a gumi elszakadt, es a guminak a felso resze bennem maradt (nem tudtam rola), de szerencsere nem elvezett el. Azt meg tudni kell, hogy igen zavaros a menstruaciom es emiatt gyogyszert szedek. Nos,2 het utan megjott, es most jott ki belollem, igy lehetek terhes? Ne iteljetek el, egy egyejszakas kalnad volt es hibaztam.2016. máj. 14. 07:58
1/4 anonim válasza:
Nem itellek el, mindenki ugy ri***banckodik, ahogy akar, de menj el egy orvoshoz azonnal, mert ezek szerint tobb hetig a huvelyedben volt egy idegen "targy" amin ki tudja mik voltak. Barmilyen fertozest osszeszedhettel rola, plane hogy a pasit se tudod 100%-ra.
2/4 anonim válasza:
Miféle gumit használtatok? Normál kotonnal ilyen nem fordul elö.
3/4 anonim válasza:
Nem vagy terhes,mivel megjött. (Ritka esetben persze van aki terhesen is menstruál,de ritka.) Ha más bajod lenne,akkor már éreznéd. (Pl. baktériumos fertőzés a bent maradt gumi miatt.) Így szerintem semmi,ha nincs egyéb tüneted.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!