Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok milyen érzés mikor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok milyen érzés mikor egyszerre nyalnak és dugna titeket?

Figyelt kérdés

Imádok puncit nyalni, és úgy érzem elég jó is vagyok benne. Mivel a dugásban nem jeleskedem ilyen szinten, azon gondolkodtam, milyen lenne ha úgy nyalnék valakit hogy közben egy másik pasi dugja. És mindketten megpróbálnánk (a másik sráccal) a lehető legnagyobb élvezetet okozni a lánynak. A legérzékibb szexuális élményt, intenzív élvezetet. (Esetleg vibrátorral)

Esetleg valaki csinált már ilyet?

2016. máj. 14. 01:50
 1/6 anonim ***** válasza:
85%

Úgy nyalnál, hogy közben egy hímvessző járkál ki-be (jó esetben) a lány fenekében az arcodtól pár centire?

Ne vedd magadra, de előbb borotválkoznék sarokcsiszolóval.

2016. máj. 14. 01:56
 2/6 anonim ***** válasza:

Jobb ha egyik farok punciban és a másik popsiban van. Imádom.

Volt olyan is amit írtál, 2 férfivel és 1 nő egy férfivel, de nem nyűgözött le.

N.

2016. máj. 14. 05:16
 3/6 anonim ***** válasza:

imádnám :-)

és igen volt részem benne és nem volt gond a pasiknak ez :)

2016. máj. 14. 10:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Barátnőm imádja. :) Én tudom ezt egyedül is csinálni neki valamennyire, mivel nagyon hajlékony vagyok. :) Ha kb félig tolom be neki a farkam akkor simán tudom nyalni a csiklóját is közben. :) Ő imádja ezt, főleg hogy ilyenkor a farkam a bejáratot intenzívebben izgatja neki. :) Én annyira nem imádom, mert eléggé fárasztó póz, de a szerelmemért mindent! :)
2016. máj. 14. 14:42
 5/6 anonim ***** válasza:
A párom még nem panaszkodott! Igaz én erősen biszex vagyok,nem zavar ha a számba szalad a farok,sőt ha már beleélvezett akkor is szívesen veszem,ha fölém guggol a párom...
2016. máj. 15. 08:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Gevalt xD
2016. máj. 15. 20:30

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!