Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy tudom éjjel egy lány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudom éjjel egy lány lábát simogatni csókkolgatni anélkül hogy fel ébred?

Figyelt kérdés

2016. máj. 14. 01:39
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Mindenki ellenzi hehe xd.
2016. máj. 14. 17:28
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Miért olyan vicces, hogy az emberek ellenzik a szexuális erőszakot?! Undorító vagy és remélem felébred közben a lány és kiherél :)
2016. máj. 14. 18:11
 13/21 A kérdező kommentje:
Igazad van. A láb simogatása és csókolgatása szexuális erőszak. Miért lenne az.
2016. máj. 14. 18:33
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát pajti, ha nem kértél hozzá engedélyt, és nem egyezik bele... Akkor az kb erőszak. A másik teste nem a te játékszered, hanem a másik teste. Teneked is a tested a sajátod, te se örülnél vele, ha arra ébrednél, hogy valaki a lábadat csókolgatja, akaratod, beleegyezésed, engedélyed nélkül. Tudom, ezért is akarod sutyiban, hogy ne ébredjen fel, de basszus, ilyet nem csinálunk. Te se örülnél, ha kiderülne, akár bevallaná valaki, hogy ilyet csinált veled, amíg te az igazak álmát aludtad.
2016. máj. 14. 18:54
 15/21 anonim ***** válasza:
*Ja és kihasználod, hogy nem tud magáról, az nem szép egyáltalán. Lehet, hogy te élveznéd , de akkor is dühítő picit azért, hogy ilyet akarnál csinálni, és nem maga a cselekvés, hanem hogy a másik tudta meg beleegyezése nélkül. Szóval tényleg ne ilyeneken törd már a fejed, vagy szerezz egy felfújhatós lányt, és az nem fog közben felébredni :)
2016. máj. 14. 18:56
 16/21 A kérdező kommentje:
Senki se ért egyet velem :(
2016. máj. 14. 23:40
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ez van. De tudod mit?:) Szerintem szerezz egy barátnőt, de értékeld őt tényleg és szeresd odaadóan, és majd kérd meg majd egyik este, hogy tettesse azt, hogy alszik, mert neked az úgy izgató, hogyha úgytesz, mintha aludna, te pedig simogatod, csókolgatod a lábát. De tényleg szeresd odaadóan, és tiszteld. Ja de amúgy inkább csak akkor kezdjél párkapcsolatba, hogyha már tényleg érett vagy hozzá; mondjuk ez az odaadó szeretet és a másiknak tisztelete hozzá tartozik, na szóval ez is a része.
2016. máj. 15. 00:03
 18/21 A kérdező kommentje:
Nem tudok szerezni. De nekem túl bonyolult egy kapcsolat és nem is vagyok érett rá.
2016. máj. 15. 00:17
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ne kezdj kapcsolatot. Ennyi.
2016. máj. 15. 10:41
 20/21 anonim ***** válasza:
Nem kell kapcsolat. Sok lány benne van alkalmiban, vagy ott vannak a prostik. De amit te akarsz csinálni az undorító. Bár inkább bele se merek gondolni a részletekbe, mert ha nincs csajod, akkor biztos nem nála vagy, más ember házába meg úgy éjszaka nem nagyon tudsz bemenni. Szóval ezt maximum a saját családtagjaiddal vagy pedig a fivéred csajával tudnád kivitelezni (mivel ugye feltétel, hogy egy házban legyetek, amikor a lány alszik). Mondom: minél jobban belegondol az ember a részletekbe, annál betegebb az egész.
2016. máj. 24. 18:46
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!