Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Duci nőket kedvelő pasik: ez nektek túl kövérnek számít?
Figyelt kérdés
19 éves csaj, 163 cm és kb. 80 kiló. Ez alapján mi a véleményetek? Túl kövér?
Kort is írjatok!
2016. máj. 13. 14:04
1/12 anonim válasza:
Mivel nem lehet tudni, hogyan oszlik el a "felesleg", így nem ítélhető meg. Lehet, hogy izgató és szexi de lehet, hogy egy kis mellű, csüngőhasú valami... Nem gondolom, hogy túl kövér, de nézhet ki annak!
35/F
2/12 anonim válasza:
Ez már jó kis töltöttgalamb-típus! :) Persze a számok nem mondanak el mindent
3/12 anonim válasza:
szerintem nagyon jó lehet, persze látni kéne de számok alapján vonzó..:)
4/12 anonim válasza:
Képzeletben akármilyen lehet, így csak a kép alapján tudnánk megítélni.
42/f
5/12 anonim válasza:
En 162 cm vagyok es 96 kilo de egyaltalan nem tunok annyinak senki szerint se mert homokora alakom van es igy szepen oszlik el rajtam
6/12 anonim válasza:
hát én 173 centivel vagyok kicsivel több (85~), eloszlik, de így is mindig megkapom, hogy dagadt disznó.. Persze nem azoktól a srácoktól akikkel eddig jártam/randiztam, hanem a 25 IQ-szintűektől.
20L
7/12 anonim válasza:
bár őket meg nem kell figyelembe venni :)
előző voltam
8/12 anonim válasza:
Dehogy sok, szerintem cuki lehetsz. Itthon minden nő (viszonylag) vékony, ha volnának igazán kedvemre valók, lehet hogy nem férnének be az ajtón :D.
10/12 anonim válasza:
Szerintem pont jó! Ha valaki nem fogad el úgy ahogy vagy az legyen az ő baja! (csajom is olyasmi)20/f
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!