Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fizetős lányok hogy mernek idegeneket óvszer nélkül cumizni?
Figyelt kérdés
Nem félnek hogy fertőzést kapnak?
Meg azok az emberek akik engedik az idegen örömlánynak?
2016. máj. 13. 13:26
1/8 anonim válasza:
Orosz rulett, szrnak ők már mindenre. Egy alkoholista miért iszik, egy bagós miér cigizik, egy hájas miér zabál....
2/8 anonim válasza:
Ha a buliban összejössz egy csajjal, neki engeded? Vagy akár ha elkezdesz randizni valakivel, az első együttlét előtt elküldöd bőrgyógyászhoz?
A szexben inherensen benne van a fertőzés veszélye. Olvastam nemrég erről egy kutatást, a magyarok jelentős hányada a betegségektől való félelme miatt nem él nemi életet.
3/8 anonim válasza:
Én kaptam már el trippert "pillangótól" ilyen módon. Egyszer, egyetlenegyszer szopattam gumi nélkül, s akkor is csak azért, mert egy volt nála és megtépte. Belementem gumi nélkül. Nesze... :D
4/8 anonim válasza:
Ha összejövök egy lánnyal, mi garantálja, hogy nincs valami baja? Az igényesebb prostituálták ráadásul még vizsgálatra is járnak, az átlagemberrel ellentétben..
5/8 anonim válasza:
Utolsó igazad van csak az átlag nő nem szpik és dug naponta 4-5 férfival. Az hogy elmegy hétfőn vizsgálatra és kedden gumi nélkül leszp egy kankóst azt jelenti, hogy szerdán simán átadja neked
6/8 anonim válasza:
Dugni óvszerben dugnak leginkább. Rengetegen járnak lakásos prostikhoz, és leginkább nem igénytelen emberek. Ha tömeges nemi úton terjedő megbetegedések lennének a prostik miatt, akkor valószínűleg nem lenne ennyi visszajáró vendég. Úgyhogy kétlem, hogy olyan veszélyes lenne ez.
7/8 anonim válasza:
Nincs statisztika a nemi betegekről nálam, úgyhogy passz. A fertőzés elkerülése annak köszönhető szerintem, hogy van egy jó pár csaj aki gumi nélkül nem vállalja 10 csilliárdért sem, illetve, hogy a pasik jó részének van agya és nem akar mezítláb dugni
8/8 A kérdező kommentje:
Gumival dugnak de az orális szexet gumi nélkül is csinálják legtöbbször. Néztem egy ilyen oldalt egyszer és ott volt hogy francia natúran, francia óvszerrel.
Orális szexszel is terjednek betegségek ugyanúgy mit az aktus során.
2016. máj. 13. 16:04
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!