Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
50-es férfiak, még mindig megkívántok egy fiatalabb nőt?
Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi,hogy 50 fölött még mindig úgy működik-e,hogy rákattantok egy pl.30-40-es nőre,megkívánjátok ,netán be is próbálkoztok,ha a nő részéről pozitív visszajelzéseket kaptok?
És mindez olyan esetben,ha házasok vagytok...?
2016. máj. 13. 12:33
11/17 anonim válasza:
Igen én is még a fiatalabb korosztály is érdekel 50 es pasi
12/17 anonim válasza:
Nős vagyok...külön élünk...
Persze hogy meg gusztálom a fiatalabbakat is....
Azért 40 alatti barátnőben még nem gondolkodtam...
53F
13/17 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat!
Az oké,hogy érdekel a fiatalabb korosztály, de az esetek többségében össze is hoztok valamit?
2016. máj. 31. 11:07
14/17 anonim válasza:
Igen én két 18 éves lányal szexeltűnk utána 21 éves abbol 2 ő is volt szoloban most 28éves de már volt 17 is
15/17 anonim válasza:
egyébként nem kor fűgő a dolog csak minda két fél teljes bele egyezése a lényeg kőlcsőnős legyen beszéltem már olyanal is aki nagyképűen viselkedet tisztelet a kivételeknek természetesen akik tudják a helyzetet kezelni
16/17 anonim válasza:
Túl az ötvenen napi szinten kívánom. Ha lehetőség adódik megteszem az általad említetteknél jóval fiatalabbal is, mert független vagyok és a koromnál fiatalabb a kinézetem.
17/17 anonim válasza:
50+ vagyok de független. Gyakran megkívánom!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!