Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről a helyzetről?

Figyelt kérdés

Volt egy távkapcsolatom, 1,5 évig tartott. Most az ex barátom ide költözött, de elvileg van barátnője ott ahol eddig élt (nagyon messze, és kb 1 hónapja vannak együtt). Én ezt eleinte nem tudtam és lefeküdtünk egymással, nem is egyszer. Aztán megtudtam, és mindenképpen beszélni akartam vele erről, meg furának találtam, hogy nem mondta el mert a szakítás után is olyanok voltunk mint legjobb barátok ( távolság miatt szakítottunk).

Aztán beszélgetés helyett továbbra se tudtam nemet mondani és azóta rendszeresen szexelünk.

Viszont magát a helyzetet furának találom, hogy ott a csaj velem meg ágyba bújik de nem tudok nemet mondani neki annyira jó a szex vele.

Illetve azt is észrevettem hogy egyre gyakrabban a kezemet is megfogja és olyan gyengéden ér hozzám, puszilgat (nem úgy mint amikor megérkezett, akkor teljesen érzelem mentes volt), együtt alszunk és átölel stb.

Mi a véleményetek a helyzetről mit kellene csinálnom? Rosszul érzem magam hogy velem csalja a csajt. Ha rákérdeztem, mindig hárított, terelte a témát inkább, úgy vettem észre.

Lehet, hogy elkezdett ismét többet érezni irántam? Eléggé elhidegültünk egymástól anno a távolság miatt, visszatérhetnek a régi érzések?

Nem tudom, belemennék-e még egyszer egy kapcsolatba vele.

Köszi!

2016. máj. 13. 11:01
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ugye tudod, hogy amíg távkapcsolatban volt veled addig meg azt a csajt dugta úgy is annyit ahogy most téged...
2016. máj. 13. 11:02
 2/9 A kérdező kommentje:

Örülök hogy ezt te 100%-ra tudod.

Nem csalt meg.

Akkor lett bartnője amikor szakítottunk.

2016. máj. 13. 11:16
 3/9 anonim ***** válasza:

Nem 100%, csak logikus.

Egyébként te honnan tudod 100%ra, hogy nem csalt meg?

Szerinted az új csaja, hány százalékra tudja, hogy nem csalja meg?

Értem én, hogy jó vele a szex te meg gyenge vagy. De akkor fogadd el. Egyébként respect a srácnak, hogy szeretőt tud csinálni az excsajából. Férfi létemre nekem ez nem menne

2016. máj. 13. 11:18
 4/9 anonim ***** válasza:
Te szakítottál vele anno? Amúgy szerintem neked kell eldöntened, hogy neked, jó-e így , hogy őt is dgja meg téged is. Azért szerintem nagyon komoly kapcsolatot ebből ne remélj
2016. máj. 13. 11:19
 5/9 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs ezzel akkora nagy gond.

A szívnek tudjuk, hogy nem lehet parancsolni, és néha a cerkának meg a puncinak sem... Nyilván nem egy sablon helyzet, de majd kialakul. Ha jó vele, csináljátok! A csávó kicsit ge...ci, mert így szegény harmadik csajnak gáz, de akkora nagy szerelem nem lehet 1 hónap után, ha már is távkapcsolat van.

Élvezd, értelmes csajnak tűnsz, aztán majd kialakul. Hány évesek vagytok amúgy?

2016. máj. 13. 11:53
 6/9 anonim ***** válasza:
1#-nél a pont. Ha ezt megtette veled ill. a "barátnőjével", megtehette Veled is. "Szar" dolog, ha szerelmes az ember, a lila ködtől az orráig se lát az ember :)
2016. máj. 13. 11:57
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

#4 nem én. Közös megegyezés alapján volt. Távolság miatt már nem éreztük azt amit régen.

#5: 18 éves vagyok ő pedig 21.

Igazából, igen a barátnőjével 1honapja vannak csak együtt és mivel ex barátom dolgozik itt stb legközelebb legjobb esetben is télen talalkoznának.

És "sajnos" imádom a szexet és vele olyan mint senki mással nem volt, ezért igen, gyenge vagyok ilyen téren.

2016. máj. 13. 12:25
 8/9 anonim ***** válasza:
4-es vagyok szerintem dőlj hátra és élvezd, de továbbra is azt mondom, ha tudsz ne tarts érzelmi távolságot szexelni meg jó lesz addig
2016. máj. 13. 13:22
 9/9 anonim válasza:
nem gyenge vagy, hanem k*rv*, de ne aggódj bébi miközben együtt voltatok ugyanúgy reszelt mást csajokat, mint most téged a barátnője háta mögött, te csak egy rongy vagy akibe beletörli a péniszét, de nem veszed észre, mert buta vagy
2016. máj. 13. 17:08

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!