Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Melyik az a testrészetek amire a legbüszkébbek vagytok?
Testi adottságra nem tudok büszke lenni, szóval nincs ilyen. Majd ha egyszer komolyabban is edzek és lesz szemmel látható eredménye is, majd akkor talán.
21/L
Semmin nem változtatnék,így vagyok önmagam és így szeretem magam :) A szemeim nagyon különlegesek,sokan dicsérik,a testalkatomat úgy ahogy van imádom(bármennyit eszek,nem hízok,jó alakom van:),a melleim pont tenyérbe illőek,feszesek,kerekek,a popsim szintén kerek.A hajam viszont lehetne természetesen egyenes,de azt megoldom hajvasalóval:D
20L
Sokat sportolok, meg alapjában véve is karcsú alakom van, így ezzel nincs bajom. A fenekem, combjaim, hajam, szám, arcom, mellei. szeretem, viszont kicsit x lábam van, örülnék ha ez nem így lenne (enyhe lüdtalp is jár vele, ami miatt vigyáznom kell cipőválasztáskor).
18L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!