Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek látszik valakin,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek látszik valakin, ha jó az ágyban?

Figyelt kérdés
Úgy értem ránézésből megállapítható-e, hogy milyen az ágyban az illető. Legyen az férfi vagy nő tökmindegy. Ha egy nő pl kívülről nagyon magabiztosnak tűnik, és még esetleg jól is néz ki, kecses stb..összefügghet-e azzal, hogy szenvedélyes és jó az ágyban.(mert még nem volt rá panasz esetleg) ugyanaz férfiaknál...
2016. máj. 12. 17:30
 1/8 anonim ***** válasza:
szerintem nem!
2016. máj. 12. 17:31
 2/8 A kérdező kommentje:
Igazából rengeteg ilyen embert ismerek, akikről nem tudom megállapítani miért olyan nagy az egojuk... sokat nem tettek le az asztalra, különösebben okosnak sem mondhatók, és szépnek/helyesnek sem. Mégis az önbizalom az 1000%-os náluk
2016. máj. 12. 17:32
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos nem, külső dolgokból semmiképpen és ami a legérdekesebb, hogy ha szexről van szó belső tulajdonságok alapján sem lehet bekategorizálni :)

Van aki teljesen más személyiséget vesz fel az ágyban... az életben egoista, aktív, mozgalmas, határozott az ágyban meg imádja ha inkább a másik foglalkozik vele és esetleg érzékelteti is rendesen az alárendelt szerepet vele... mások meg fordítva.... :)

2016. máj. 12. 17:36
 4/8 A kérdező kommentje:
Kedves 3-as! Köszi a választ, "kielégítő" volt :D
2016. máj. 12. 17:39
 5/8 anonim ***** válasza:
47%
:D huncut vagy ;) és tudom, hogy lány :)
2016. máj. 12. 17:43
 6/8 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem pár mozdulatról meglehet mondani.Akinek ügyes mozgásai vannak.Az biztosan nagyon jó lehet.
2016. máj. 12. 17:48
 7/8 anonim ***** válasza:
A szex olyan,mint a hóesés,sosem lehet előre tudni,hogy hány centi lesz és meddig tart.:) 20/L
2016. máj. 12. 17:49
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

szerintem azért a fizikum/alkat meg a lelki egészség azért önmagában kisugározza azt hogy annyira rossz nem lehet az ágyban a pasi.

a barátom focizik, kondizik, nem egy hatalmas nagy darab, de a foci miatt zsír nem igen van rajta, illetve a segge és a combjai is elég izmosak, és azért valljuk be a jó szex alapja a férfi állóképessége és önkontrollja.

voltam már pár pasival, de aki lelkileg kicsit nem volt elégedett magával az azért volt rossz az ágyban, aki meg hát nem volt fitt (de kövér sem), az meg már elég hamar lefáradt. a mostani barátom meg azért nem csak rekord ideig tartja magát vissza, hanem rekord gyorsasággal is csinálja.

2016. máj. 12. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!