Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vannak még 20-25 között olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még 20-25 között olyan szűz lányok, akik szépek, és a pasik vágyakoznak is utánuk?

Figyelt kérdés
Tehát nem azért szüzek, mert nem kellenek senkinek, mert rondák, kövérek, buták, vagy ilyesmi.

2016. máj. 12. 17:13
 1/8 anonim ***** válasza:
38%

Nehh, ez nagyon fájt! Szép lányok, azért nem vágyakoznak utánatok, mert rondák, kövérek vagytok?:D

Haver legközelebb olvasd el, mit írsz ki..

2016. máj. 12. 17:22
 2/8 A kérdező kommentje:
lehet hülyén jött ki. azt akartam mondani, hogy önként maradtak szüzek, és nem azért, mert nem volt lehetőségük rá. vagy esetleg félénkség miatt.
2016. máj. 12. 17:27
 3/8 anonim ***** válasza:
1-2 ilyet ismertem :D
2016. máj. 12. 17:39
 4/8 anonim ***** válasza:
igen, egyetemen sok ilyen lányt ismertem
2016. máj. 12. 17:42
 5/8 anonim ***** válasza:

#4 azért szerintem a "sok" erős túlzás lehet.Én konkrétan egy 20 év feletti szép és szűz lányról sem tudok,pedig bölcsészkarra járok és sok ilyen korú lánnyal vagyok együtt.Nagyon ritka az ilyen,szerintem csak vallásosak között akad.

20L

2016. máj. 12. 17:53
 6/8 anonim ***** válasza:

És így mutatkoznak be neked, hogy szia Éva vagyok nem vagyok szűz?

Az ilyen hozzászólások viccesek, mintha mindenki orrára kötnék ezt az emberek.

2016. máj. 12. 18:37
 7/8 Pszt! ***** válasza:

Tehát szerinted annak nem is lehet nemi élete aki ronda, esetleg kövér..vagy buta? Elmondanám, hogy a legtöbb páva fa.szom és hasonszőrű alfa hím társaik sosem az okos "hölgyeket" választják, hanem általában azt, akinek eléggé fel van nyomva a tőgye a nyakába. Aki mindenre bólogat, de leginkább a márkákra. Tehát a butákat is du.gják. Én láttam már annyi ronda, buta és ráadásul büdös nőt, akinek már nyolc gyereke is van, tehát legalább nyolcszor valaki(k) belerakta a micsodáját. Kövér..ez a kedvencem. Szerencsére nem minden férfinak egyforma az ízlése. Nem mindenkinek a papiruszra szolizott bőrű, push up-os és agyon ba.szott "nők" jönnek be, akik vasággyal együtt 25 kilósak. Mázli, hogy nem mindenkinek van ehhez gyomra és "beérik" azokkal a nőkkel, akik átlagosak, mások szemében pedig rondák, kövérek esetleg butácskák.

25/N

2016. máj. 12. 18:58
 8/8 anonim ***** válasza:
#6 nyilván azokra értem,akikről tudom,hogy nem azok.
2016. máj. 12. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!