Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még 20-25 között olyan szűz lányok, akik szépek, és a pasik vágyakoznak is utánuk?
Nehh, ez nagyon fájt! Szép lányok, azért nem vágyakoznak utánatok, mert rondák, kövérek vagytok?:D
Haver legközelebb olvasd el, mit írsz ki..
#4 azért szerintem a "sok" erős túlzás lehet.Én konkrétan egy 20 év feletti szép és szűz lányról sem tudok,pedig bölcsészkarra járok és sok ilyen korú lánnyal vagyok együtt.Nagyon ritka az ilyen,szerintem csak vallásosak között akad.
20L
És így mutatkoznak be neked, hogy szia Éva vagyok nem vagyok szűz?
Az ilyen hozzászólások viccesek, mintha mindenki orrára kötnék ezt az emberek.
Tehát szerinted annak nem is lehet nemi élete aki ronda, esetleg kövér..vagy buta? Elmondanám, hogy a legtöbb páva fa.szom és hasonszőrű alfa hím társaik sosem az okos "hölgyeket" választják, hanem általában azt, akinek eléggé fel van nyomva a tőgye a nyakába. Aki mindenre bólogat, de leginkább a márkákra. Tehát a butákat is du.gják. Én láttam már annyi ronda, buta és ráadásul büdös nőt, akinek már nyolc gyereke is van, tehát legalább nyolcszor valaki(k) belerakta a micsodáját. Kövér..ez a kedvencem. Szerencsére nem minden férfinak egyforma az ízlése. Nem mindenkinek a papiruszra szolizott bőrű, push up-os és agyon ba.szott "nők" jönnek be, akik vasággyal együtt 25 kilósak. Mázli, hogy nem mindenkinek van ehhez gyomra és "beérik" azokkal a nőkkel, akik átlagosak, mások szemében pedig rondák, kövérek esetleg butácskák.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!